Σαμαράς: Δεν θα καταθέσω στην επιτροπή για την Novartis - Δεν με αφορούν κομματικές μεθοδεύσεις

Σαμαράς: Δεν θα καταθέσω στην επιτροπή για την Novartis - Δεν με αφορούν κομματικές μεθοδεύσεις

«Δεν με αφορούν κομματικά τεχνάσματα και μεθοδεύσεις οι οποίες συνιστούν έναν ακόμη κρίκο στην ουσιαστική συγκάλυψη της σε βάρος μου σκευωρίας» επισημαίνει ο πρώην πρωθυπουργόςΤην άρνησή του να μετέχει στην «κυβερνητική μεθόδευση» για την εις βάρος του σκευωρία  δηλώνει ο κ. Αντώνης Σαμαράς ξεκαθαρίζοντας ότι δεν θα ανταποκριθεί στην πρόσκληση της επιτροπής προανακριτικής εξέτασης της υπόθεσης Novartis εκτός εάν τα μέλη της αποφασίσουν να ερευνήσουν εις βάθος τα σχετικά στοιχεία.

«Δεν με αφορούν κομματικά τεχνάσματα και μεθοδεύσεις οι οποίες συνιστούν έναν ακόμη κρίκο στην ουσιαστική συγκάλυψη της σε βάρος μου σκευωρίας» επισημαίνει ο πρώην πρωθυπουργός σε επιστολή του προς την προανακριτική επιτροπή για να προσθέσει πως η σκευωρία «οργανώθηκε και υλοποιείται από τη γνωστή σε όλους γελοία συμμορία. Απαιτώ άλλωστε την ουσιαστική διερεύνηση της όλης υπόθεσης, με εξέταση όλων των μαρτύρων και όλων των στοιχείων».

Υπενθυμίζεται ότι η επιτροπή προγραμμάτισε την κατάθεση του κ. Σαμαρά για την ερχόμενη Τρίτη στις 10:30.

Αναλυτικά η επιστολή του πρώην πρωθυπουργού έχει ως εξής: 

«Αθήνα, 22 Μαρτίου 2018

ΠΡΟΣ

Ειδική Κοινοβουλευτική Επιτροπή για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης σύμφωνα με  την απόφαση της Ολομέλειας της Βουλής που λήφθηκε κατά τη συνεδρίαση της 21ης Φεβρουαρίου 2018 σχετικά με την υπόθεση NOVARTIS

Κύριε Πρόεδρε της Επιτροπής,

Δεν προτίθεμαι να παραστώ στη συνεδρίαση της Επιτροπής σας την Τρίτη 27 Μαρτίου 2018.

Δεν με αφορούν κομματικά τεχνάσματα και μεθοδεύσεις οι οποίες συνιστούν έναν ακόμη κρίκο στην ουσιαστική συγκάλυψη της σε βάρος μου σκευωρίας. Σκευωρία η οποία οργανώθηκε και υλοποιείται από τη γνωστή σε όλους γελοία συμμορία. Απαιτώ άλλωστε την ουσιαστική διερεύνηση της όλης υπόθεσης, με εξέταση όλων των μαρτύρων και όλων των στοιχείων.

Διατηρώ αυτονόητα το δικαίωμά μου να εκφέρω την άποψή μου, σε περίπτωση που εισέλθετε στην ουσία της υπόθεσης  μετά την κατάθεση των μαρτύρων.

Αντώνης Κ. Σαμαράς» 

ΣΧΟΛΙΑ (77)

Βαλεντίνη

Γι αυτό βούλιαξαν τη χώρα τα συριζοσκυλα ,τρία χρόνια το μαγαζί που λέγεται Ελλάδα είναι κλειστό . Μονο λόγια ,διορισμοί,και λάσπη με το καντάρι στους αντιπάλους. Καλά είχες πει Σαμαρά ,εγώ παρεδωσα κράτος. Φαντάσου να κυβερνούσαν σαράντα χρόνια!!!!!......οι άχρηστοι .

Κρητικός

Ρέ παιδιά ... και ποιός θα καταθέσει ??? Ο Φούφουτος ??? Βίαιη προσαγωγή , όχι στην Επιτροπή αλλά στην φυλακή με συνοπτικές διαδικασίες !!!! Τομάρια !!! Θράσος !!! Στις μίζες ήταν πρώτοι !!! Ακούς Αντωνία ????

ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΗ ΝΔ

ΦΙΑΣΚΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ, ΑΥΤΟ ΤΗΣ NOVARTIS ΠΟΥ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ, ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΔΥΚΗΦΗΝΕΣ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΤΣΙΡΚΟ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΛΑΣΠΗ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ, ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΝ 2 ΕΛΛΗΝΕΣ ΩΣ ΟΜΗΡΟΥΣ, ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΑΙΛΑΠΑ, ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΤΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ, ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ, ΤΗΝ ΑΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΗΚΕ ΟΜΩΣ, ΤΟΥΣ ΓΥΡΙΣΕ ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ, ΤΑ ΣΥΡΙΖΟΓΙΔΑ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΑΓΙΔΑ ΠΟΥ ΕΣΤΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.

ΑΙΑΣ

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟ ΚΟΣΜΟ ,ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΤΑΙ 10 ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ , ΧΩΡΙΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ , ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΡΙΩΝ ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ. ΚΑΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ,ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΑΠΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΕ.

@

Μόνο που χρωστούν αυτά τα δύο κόμματα 500 εκατομ. και κάνουν τα κορόϊδα θα έπρεπε να έχεις στοιχειώδη λογική για να καταλάβεις και τι άλλο γινόταν πίσω από την πλάτη σου και να έχεις πάσα επιφύλαξη για αυτούς τους ανθρώπους.

ΑΙΑΣ

ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ 300 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ .ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΣΙΠΡΑ ?

Και το ΑLTER

έφαγε 380 εκατομμμύρια και τίποτα δεν έγινε. Δηλαδή τα 400 για 2 κόμματα που εκφράζανε το 80% του Ελληνικού λαού είναι πολλά και τα 380 του Κουρή είναι λίγα; Τι είναι τα κόμματα κερδοσκοπικοί οργανισμοί να έχουν κέρδος

Πανάθλιο πανηλιθιοι Έλληνες

Να δω εγώ πως θα νιώθατε αν θα σας κατηγορούσαν ακόμη και για ασήμαντα πταίσματα με βασικό κατηγορητήριο και μη ατράνταχτα αποδεικτικά στοιχεία τα οποία μάλιστα προέρχονται από αγνώστου ταυτότητας μάρτυρες κατηγορίας .Ελεγε ο Μπέρια συνεργάτης του Στάλιν για ένα αξιωματούχο του οποίου έψαχναν ενοχοποιητικά στοιχεία το ότι δεν βρήκαμε τίποτα εναντίον του τον καθιστά ένοχο .Γιατι φρόντισε να τα εξαφανίσει όλα . Αυτό θα σας περίμενε και εσάς αγαπητοί συμπολιτες αν επικρατούσε ο Τσίπρας και δε γινόσασταν ρουφιάνοι και συκοφαντες για να σώσετε το τομάρι σας .Ευτυχως για σας θα νικήσει ο Μητσοτάκης και η αστική δημοκρατία και θα εξαφανησουν τους διχαστες λασπολογους του φασιστικού αριστερισμού αν βέβαια ως τις εκλογές θα έχουμε ακόμη πατρίδα

Ποιος θα ρωτήσει τον Φρουζή;

Καλά ρε παιδιά τι χώρα του παραλόγου είμαστε; Η δικογραφία λέει ότι κάποιος Φρουζής, υπάλληλος της Νovartis, δωροδόκησε 10 πολιτικούς. Δεν πρέπει να σκεφθεί κάποιος από την προανακριτική Επιτροπή να φωνάξουν τους ανθρώπους αυτούς και να τους κάνουν 5-10 ερωτήσεις; Περιέργεια δεν έχετε; Πως το αντέχετε αυτό; Πως θα έλθουν όλα στο φως;

Ψεματα ποτε ο συγκατοικος της Βοστωνης..

Αα...ψεματα δεν λεει ποτε ο συγκατοικος του ΓΑΠ στην Βοστωνη. Εγω παντως που τον πιστεψα οταν ελεγε για ανωτατη φορολογια 25% στο οικογενειακο εισοδημα βρεθηκα στο 80% και πανω με τον προσθετικο ΕΝΦΙΑ στο εισοδημα των σαμαροβενιζελων. Ασε που ανακαλυψα οτι το πασοκ δεν ηταν εχθρος αλλα συμμαχος και τζαμπα φωναζα τοσα χρονια! Αα.. ολα και ολα ο Σαμαρας ψεματα ποτε....!

Aμπεμπελελέκoυα

Ας υποθέσουμε ότι είμαι πολιτικός και έχω πάρει μια γερή μίζα 5 εκατομμύρια ευρώ, με πάνε δικαστήριο και απ' έξω είναι καμία δεκαριά χιλιάδες κάφροι και διαδηλώνουν για την αθωότητα μου, ενώ στους καφενέδες και στα σοσιαλ μηντια χιλιάδες ανεγκέφαλοι είναι έτοιμοι να παίξουν ξύλο για πάρτη μου... Οι περισσότεροι από αυτούς βγάζουν δεν βγάζουν τον μήνα και χρωστάνε στις τράπεζες στην εφορία στο ΤΕΒΕ... Πες τε μου εσείς, θα έχω άδικο αν τους θεωρώ μακ@κες; Οι συγκρίσεις με ιστορικά παραδείγματα είναι απολύτως θεμιτές...

Ο μάντης

προβλέπω ότι στο μέλλον ο Αντώνης θα ανοίξει τις συνομιλίες σε όλα τα κινητά αυτών που θεωρεί ότι σκάρωσαν την σκευωρία εναντίον του. Προβλέπω ότι εάν υπάρχουν τηλεφωνήματα με συνεννοήσεις, παράνομες επαφές, αποφάσεις παράτυπες, κλπ, θα θεωρήσει ότι τεκμηριώνουν την σκευωρία και ίσως θα βρεθεί ένας Ολυμπιακάκιας που θα σφυρίξει πάλι 18μηνο μέσα...

Χ

Πόσο μπροστά έβλεπες ρε Αντώνη.Απο τότε που δεν πήγες να παραδώσεις το Μαξίμου στον ηλίθιο χάχα που κέρδισε τις εκλογές και είχαν πέσει να σε φάνε όλοι.Να μην πας να καταθέσεις γιατί είναι όλα ένα τσίρκο στημένο από την γελοία συμμορία όπως τα λές.Προπετασμα καπνού για τα αίσχη που φέρνουν για υπογραφή μαζί με το βλάκα τον χοντρόμπαλά που σου έλεγε ότι δεν υπογράφει μνημόνιο ούτε νεκρός.Και να το πάς μέχρι τέλους.Ξέσκισέ τον τον νταουλιερη απατεώνα.

ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ

Τραγικό κομματόσκυλο συνέχισε να γλύφεις

Godjilakis

Ζητω το κινημα "Δεν καταθετω" , θα προτεινα στην κυβερνηση για οσους δεν καταθεσουν δεσμευση περιουσιας να δειτε πως θα κελαηδησουν τα πουλακια μου , τσιου

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης