Δένδιας στο ΘΕΜΑ 104,6: Απίστευτο η κυβέρνηση να μην έχει ενιαία στάση για το Σκοπιανό

Δένδιας στο ΘΕΜΑ 104,6: Απίστευτο η κυβέρνηση να μην έχει ενιαία στάση για το Σκοπιανό

«Θέλουμε να επιλυθεί (σ.σ. το Σκοπιανό), δεν θέλουμε πολλαπλά ζητήματα εξωτερικής πολιτικής έχουμε ήδη ένα σοβαρό θέμα με την Τουρκία. Οποιαδήποτε λύση δεν είναι λύση» τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ

Δένδιας στο ΘΕΜΑ 104,6: Απίστευτο η κυβέρνηση να μην έχει ενιαία στάση για το Σκοπιανό
Απίστευτο χαρακτήρισε ο Νίκος Δένδιας
στο
ΘΕΜΑ 104,6 το γεγονός ότι η κυβέρνηση δεν έχει ενιαία στάση για το
Σκοπιανό
Κλείσιμο
.

Κατηγόρησε επίσης την κυβέρνηση ότι «δεν είχε τη συνταγματική σοβαρότητα  να ενημερώσει την αντιπολίτευση. Ακόμα και στις χειρότερες περιόδους κομματικής αντιπαράθεσης η κυβέρνηση είχε τη συνταγματική σοβαρότητα να ενημερώνει την αντιπολίτευση».

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ παρατήρησε, επίσης, με αφορμή τη σημερινή συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον πρωθυπουργό των Σκοπίων Ζόραν Ζάεφ
ότι «εάν δεν υπάρχει τίποτε να πει στον Ζάεφ τότε επιβεβαιώνει την αντίληψη πολλών ότι η κυβέρνηση στερείται σοβαρότητας».

Ο ίδιος τόνισε ότι «πρέπει να είμαστε εξαιρετικά συγκρατημένοι να μην εκφράζουμε άποψη πριν η κυβέρνηση εκφράσει τη θέση. Θέλω η κυβέρνηση να μας πει τι πρεσβεύει και μετά να πω στα κομματικά όργανα την άποψή μου. Να μην πέφτουμε στην παγίδα που στήνει η κυβέρνηση που έχει παράδοση ετών στο λαικισμό και σε εσωτερικές τακτικές».

«Θέλουμε να επιλυθεί (σ.σ. το Σκοπιανό), δεν θέλουμε πολλαπλά ζητήματα εξωτερικής πολιτικής έχουμε ήδη ένα σοβαρό θέμα με την Τουρκία. Δεν εξαρτάται απόλυτα από εμάς αλλά πρέπει να μάθουμε από τα λάθη».

Όπως τόνισε, όμως, «οποιαδήποτε λύση δεν είναι λύση».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης