Κουτσούμπας: «Ο Καμμένος προσπαθεί να πείσει ότι είναι τίμιος αλλά δεν τα καταφέρνει»

Κουτσούμπας: «Ο Καμμένος προσπαθεί να πείσει ότι είναι τίμιος αλλά δεν τα καταφέρνει»

«Ο Καμμένος με κάλυψη Τσίπρα αποδεικνύει πως η κυβέρνηση όχι μόνο δεν είναι αποφασισμένη να αντιμετωπίσει τα σκάνδαλα και την διαφθορά αλλά μετέχει ενεργά σε όλες τις επιχειρηματικές κόντρες αυτής της  περιόδου και μάλιστα ενεργά και η πείρα δείχνει  ότι όλες αυτές οι κόντρες λήγουν με το αλισβερίσι» είπε ο γγ του ΚΚΕ

Κουτσούμπας: «Ο Καμμένος προσπαθεί να πείσει ότι είναι τίμιος αλλά δεν τα καταφέρνει»
Για ενεργή συμμετοχή της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ σε σκανδαλώδεις υποθέσεις που αποπνέουν δυσωδία έκανε λόγο ο κ. Δημήτρης Κουτσούμπας στην Βουλή με αφορμή τα δημοσιεύματα για το Noor 1.

«Ο Καμμένος προσπαθεί να πείσει ότι είναι τίμιος αλλά δεν τα καταφέρνει γιατί πρέπει και να φαίνεται και να είναι τίμιος. Την προσπάθεια την ακυρώνουν οι πράξεις του. Ο Τσίπρας τον καλύπτει. Η υπόθεση του Noor 1 αποπνέει δυσωδία με τις  αποκαλύψεις τυχόν εμπλοκής επιχειρηματιών σε εμπόριο ναρκωτικών και η απάτη σιγοντάρεται από κάθε  είδους Καμμένους από ΑΝΕΛ και ΣΥΡΙΖΑ και προηγούμενες κυβερνήσεις και από ναζί» είπε χαρακτηριστικά ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ.

Σε άλλο σημείο δε ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ υπογράμμισε: «Ο Καμμένος με κάλυψη Τσίπρα αποδεικνύει πως η κυβέρνηση όχι μόνο δεν είναι αποφασισμένη να αντιμετωπίσει τα σκάνδαλα και την διαφθορά αλλά μετέχει ενεργά σε όλες τις επιχειρηματικές κόντρες αυτής της  περιόδου και μάλιστα ενεργά και η πείρα δείχνει  ότι όλες αυτές οι κόντρες λήγουν με το αλισβερίσι» και πρόσθεσε «Γιατί ασχολείται δραστήρια τώρα ο κ. Καμμένος με το Noor 1 ενώ είναι γνωστή η υπόθεση εδώ και 2 χρόνια; Το τι δίνει και τι παίρνει ο εκάστοτε επιχειρηματίας ή υπουργός και η κυβέρνηση που ανήκει είναι αντικείμενο κάποιων εξεταστικών όπως όλα δείχνουν. Συνέβη και στο παρελθόν θα συμβεί και στο μέλλον όπως σας βλέπω και με βλέπετε»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης