Ποτάμι για Μπαργιώτα: Τρέχαμε σαν τον Βέγγο να τον βγάλουμε βουλευτή και πρόδωσε τους ψηφοφόρους μας

Ποτάμι για Μπαργιώτα: Τρέχαμε σαν τον Βέγγο να τον βγάλουμε βουλευτή και πρόδωσε τους ψηφοφόρους μας

Επικρίνουν το ΠΑΣΟΚ ότι εξαγοράζει βουλευτές υποσχόμενο έδρες και θέσεις - Τι γράφουν οι πολίτες της Λάρισας για τον βουλευτή που εξελέγη με το Ποτάμι και μεταπήδησε στο ΠΑΣΟΚ

Ποτάμι για Μπαργιώτα: Τρέχαμε σαν τον Βέγγο να τον βγάλουμε βουλευτή και πρόδωσε τους ψηφοφόρους μας
Οξύτατη ήταν η αντίδραση του Ποταμιού για τη... μεταπήδηση του βουλευτή Κώστα Μπαργιώτα στη Δημοκρατική Συμπαράταξη
. Λίγες ώρες μετά την επίσημη ανακοίνωση,  το
Ποτάμι κατηγόρησε ευθέως την κυρία Φώφη Γεννηματά ότι εξαγοράζει βουλευτές  υποσχόμενη έδρες και θέσεις όταν η Δημοκρατική Συμπαράταξη επανέλθει στα πράγματα.

Κλείσιμο
Συγκεκριμένα το Ποτάμι στην ανακοίνωση του αναφέρει: 
«Σήμερα καταλάβαμε γιατί η κυρία Γεννηματά ήταν απούσα από τη Βουλή στη συζήτηση για την παραπομπή Παπαντωνίου. Είχε δουλειές λόγω μεταγραφικής περιόδου. Στις Δημοκρατίες, την κοινοβουλευτική δύναμη των κομμάτων την καθορίζουν οι πολίτες στις εκλογές. Η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ έχει άλλη άποψη. Εξαγοράζει βουλευτές υποσχόμενη έδρες και θέσεις όταν «επιστρέψουμε στα πράγματα».

Όσο για αυτούς που προδίδουν τους ψηφοφόρους τους, να ξέρουν ότι η απάντηση θα είναι σκληρή. Ειδικά από αυτούς που έτρεχαν σαν τον Βέγγο για να τους βγάλουν βουλευτές. Ειδικά απ αυτούς που πίστεψαν ότι εκπροσωπούν το νέο ακούγοντάς τους να κατακεραυνώνουν «το παλιό, το ΠΑ.ΣΟ.Κ τη Γεννήματα». Ειδικά απ΄ αυτούς που τους άκουγαν να λένε τον Σεπτέμβρη «όλοι για έναν και ένας για όλους» χωρίς να τους λένε ότι το "ένας για όλους" θα ίσχυε μέχρι να πάρουν μια καλή πρόταση μεταγραφής.

Υ.Γ. Η τελευταία πρόταση είναι αποσπάσματα σημερινών αναρτήσεων Λαρισαίων. Ένας μακρύς κατάλογος απογοητευμένων πολιτών».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης