Μαξίμου: Η ΝΔ μας υπονομεύει αλλά εμείς εργαζόμαστε για την επίτευξη συνολικής συμφωνίας

Μαξίμου: Η ΝΔ μας υπονομεύει αλλά εμείς εργαζόμαστε για την επίτευξη συνολικής συμφωνίας

Η κυβέρνηση αφήνει σαφώς να εννοηθεί ότι η ευθύνη για την παράταση των διαπραγματεύσεων βαρύνει αποκλειστικά και μόνο τους δανειστές 

Στην αντεπίθεση επιχειρεί να περάσει το Μέγαρο Μαξίμου για το σημερινό Eurogroup σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι η ΝΔ λειτουργεί υπονομευτικά καθώς έσπευσε να επιρρίψει την αποκλειστική ευθύνη για τη μη ολοκλήρωση της αξιολόγησης, στην ελληνική πλευρά.  

Συγκεκριμένα η απάντηση του γραφείου τύπου του Πρωθυπουργού στην ανακοίνωση της ΝΔ αναφέρει :

«Μετά τη λήξη των εργασιών του σημερινού Eurogroup, τόσο ο Πρόεδρός του κ. Ντάισελμπλουμ, όσο και ο Επίτροπος Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων κ. Μοσκοβισί, επιβεβαίωσαν με τον πλέον εμφατικό τρόπο την ισχυρή πολιτική βούληση της ελληνικής κυβέρνησης, για μια συνολική συμφωνία. 

Λίγα λεπτά αργότερα, η ΝΔ και ο κ. Μητσοτάκης έσπευσαν με ανακοίνωση να λειτουργήσουν εκ νέου υπονομευτικά, επιρρίπτοντας την αποκλειστική ευθύνη για τη μη ολοκλήρωση της αξιολόγησης, στην ελληνική πλευρά.

Αντιλαμβανόμαστε ότι η μοναδική αντιπολιτευτική γραμμή του κ. Μητσοτάκη είναι η διαρκής επένδυση στην κατάρρευση των διαπραγματεύσεων. Τον προειδοποιούμε για μια ακόμη φορά ότι δεν θα δικαιωθεί.

Η κυβέρνηση παραμένει προσηλωμένη στην επιτάχυνση των διαπραγματεύσεων που διεξάγονται σε υψηλότατο επίπεδο στις Βρυξέλλες, με στόχο μια συνολική συμφωνία». 

ΣΧΟΛΙΑ (3)

Φωφω

ΤΑ ΠΡΟΔΟΣΚΥΛΑ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ΡΙΞΑΝΕ ΤΟΝ ΑΞΙΟ ΣΑΜΑΡΑ.ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΦΑΣΙΣΤΕΣ.ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΘΤΙΚΑ ΝΕΚΡΟΙ.ΚΥΡΙΑΚΟ ΓΕΡΑΑΑ.

ΣΥΡΙΖΑ ΦΟΡ ΕΒΕΡ

Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΖΕΙ ΣΚΛΗΡΑ, ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΑ 7 ΔΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΟΥΛΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟ ΣΟΪΜΠΛΕ ΟΣΟ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ Ο Κ...Σ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΥ ΓΙΑΤΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΠΡΙΜΟΔΟΤΕΙ ΤΟΝ ΣΟΥΛΤΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΕΣ! ΦΥΣΙΚΑ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΕΛΠΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΓΚΑΣΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΑΛΛΑ Ο ΓΑΤΟΣ ΑΛΕΞΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΧΑΡΗ!

ΤΟΜ

ΤΟ ΟΤΙ ΕΡΓΑΖΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΟΛΟΥΣ.!!!!!!!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης