Θεσσαλονίκη: Η συνάντηση Τσίπρα - Άνθιμου και τα αστεία για τον ΠΑΟΚ

Θεσσαλονίκη: Η συνάντηση Τσίπρα - Άνθιμου και τα αστεία για τον ΠΑΟΚ

Στο θέμα που απασχολεί τα ποδοσφαιρικά στέκια της Θεσσαλονίκης αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός για τα δύο γκολ που πέτυχε ο συνεπώνυμός του παίχτης της Καλλιθέας σε βάρος του Άρη

Θεσσαλονίκη: Η συνάντηση Τσίπρα - Άνθιμου και τα αστεία για τον ΠΑΟΚ
Στο πρώτο θέμα συζήτησης που απασχολεί τα ποδοσφαιρικά στέκια της Θεσσαλονίκης τις τελευταίες δύο μέρες, αναφέρθηκε με χιούμορ ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας κατά την επίσκεψη του στο Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Σύνδρομο Down.

Ο κ.
Κλείσιμο
Τσίπρας συζητούσε με το Δημήτρη, ένα από τα παιδιά του Συλλόγου, ο οποίος παίζει ποδόσφαρο και μπάσκετ. Μετά τη συζήτηση ο πρωθυπουργός είπε: «Μη ξεχνάτε παιδιά, ΠΑΟΚ,ε;».

Το σχόλιό του αυτό προκάλεσε την πλάκα του υφυπουργού Εξωτερικών, Γιάννη Αμανατίδη, του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρου Τριανταφυλλίδη και του δημάρχου Καλαμαριάς, Θεοδόση Μπακογλίδη.

«Ξέρεις οι Αρειανοί δεν θέλουν να σε βλέπουν μετά τον άγωνα με την Καλλιθέα», είπε στον κ. Τσίπρα, ο κ. Τριανταφυλλίδης με τον πρωθυπουργό να απαντά: «Ναι άκουσα ότι ο Τσίπρας τους έβαλε δύο γκολ».


 
Τσίπρας σε Άνθιμο: Καλωσορίσατε στο φτωχικό μας


Συνάντηση με τον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Άνθιμο πραγματοποίησε το μεσημέρι της Πέμπτης ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας στο γραφείο του στη Θεσσαλονίκη. Υποδεχόμενος τον Μητροπολίτη, ο κ. Τσίπρας είπε: "καλωσορίσατε στο φτωχικό μας", με τον Παναγιότατο να απαντά: "προσεύχομαι να πάνε όλα καλά, να έχουμε ελπίδα".

"Η ελπίδα είναι σημαντική", ανέφερε ο κ. Τσίπρας και πρόσθεσε: "Αύριο θα επισκεφτώ τον συνονόματό σας στην Αλεξανδρούπολη. Ελπίζω να μην με παρεξηγήσετε. Ξέρω ότι τον αγαπάτε πολύ".

Nα σημειωθεί πως η συνάντηση πραγματοποιήθηκε μετά από αίτημα του Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης, ο οποίος θέλησε να θέσει στον πρωθυπουργό θέματα, που άπτονται της αρμοδιότητας του.

Δείτε το υλικό του Thestival:




Πηγή: thestival.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης