Συγχαρητήρια Δένδια στη φίλη του... Τερέζα Μέι

Συγχαρητήρια Δένδια στη φίλη του... Τερέζα Μέι

Mε μία ανάρτησή του στο Facebook o κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ ευχήθηκε καλή επιτυχία στη νέα πρωθυπουργό της Μεγάλης Βρετανίας 

Συγχαρητήρια Δένδια στη φίλη του... Τερέζα Μέι
Tα συγχαρητήριά του στην Τερέζα Μέι για την εκλογή της ως πρωθυπουργού της Μεγάλης Βρετανίας έδωσε με ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο Facebook o κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Νίκος Δένδιας.

Στην ανάρτησή του αναφέρει: «Με τη νέα επικεφαλής του Συντηρητικού Κόμματος είχαμε πολύ καλή συνεργασία στα θέματα μετανάστευσης, από την εποχή της κοινής συμμετοχής μας στο Συμβούλιο των Υπουργών Εσωτερικών της Ε.Ε., όταν διατέλεσα Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη. Ιδιαίτερα εποικοδομητικές ήταν επίσης οι συζητήσεις που είχαμε κατά την επίσκεψή μου στο Λονδίνο με την ίδια ιδιότητα (το 2013), όπως και στην κατ' ιδίαν συνάντησή μας πέρσι στο Μάντσεστερ, στο συνέδριο του Συντηρητικού Κόμματος, στο οποίο είχα παραστεί ως προσκεκλημένος της ηγεσίας του. Της εύχομαι καλή επιτυχία στα νέα της καθήκοντα, σε μια εξαιρετικά κρίσιμη συγκυρία για τους πολίτες της Μεγάλης Βρετανίας».

Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης