Κουτσούκος κατά κυβέρνησης: Υποστήκατε πολιτική και ηθική ήττα

Κουτσούκος κατά κυβέρνησης: Υποστήκατε πολιτική και ηθική ήττα

Η νέα τροπολογία δεν διορθώνει την ζημιά που ήδη έχει συμβεί, τονίζει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης - «Αυτό που έγινε ήταν προσπάθεια της κυβέρνησης να υποκλέψει την ψήφο των βουλευτών της πλειοψηφίας»


Κουτσούκος κατά κυβέρνησης: Υποστήκατε πολιτική και ηθική ήττα
Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Γιάννης Κουτσούκος υποστηρίζοντας ότι «υπoστήκατε πολιτική και ηθική ήττα» και πως η νέα τροπολογία δεν διορθώνει την ζημιά που ήδη έχει συμβεί καθώς διαμορφώθηκε «παράθυρο» αμνήστευσης πολιτικών προσώπων που κατείχαν offshore.

«Αυτό που έγινε ήταν προσπάθεια της κυβέρνησης να υποκλέψει την ψήφο των βουλευτών της πλειοψηφίας. Οι αρμόδιοι υπουργοί όταν παρουσίασαν την διάταξη μίλησαν για διεύρυνση και επέκταση της απαγόρευσης. 

Ο κ. Παπαγγελόπουλος είπε «ότι προσαρμόζουμε στην ισχύουσα νομοθεσία την έννοια της εξωχώριας», έδωσε δηλαδή άλλη διάσταση από την πραγματική», ανέφερε ο κ. Κουτσούκος για να προσθέσει: «Στο Σώμα δεν έγινε κατανοητό ότι θα μπορεί υπουργός και βουλευτής να έχει εξωχώρια εταιρεία. Έχουν προσωπική ευθύνη και οι 2 υπουργοί».
Κλείσιμο

«Αναγκάστηκε ο κ. Τσίπρας κάτω από την κατακραυγή να το πάρει πίσω επεκτείνοντας την αυστηρότητα στους πάντες και τα πάντα» συνέχισε ο ίδιος και συμπλήρωσε: «Η διάταξη της παραγράφου  5 ήταν επιχείρηση αμνήστευσης γι αυτούς που φωτογράφισε η κατάργηση της καθολικής απαγόρευσης Offshore».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης