Δείτε εδώ τα πόθεν έσχες Κυριάκου, Φώφης, Κουτσούμπα, Καμμένου και Μιχαλολιάκου

Δείτε εδώ τα πόθεν έσχες Κυριάκου, Φώφης, Κουτσούμπα, Καμμένου και Μιχαλολιάκου

Τα εισοδήματα του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, οι καταθέσεις και τα ακίνητα που έχει στην κατοχή του - Δείτε και τα πόθεν έσχες της προέδρου του ΠΑΣΟΚ, του ΓΓ του ΚΚΕ και των αρχηγών των ΑΝΕΛ και της ΧΑ

Ο πρόεδρος της ΝΔ
Κυριάκος Μητσοτάκης εμφανίζει εισοδήματα 70.397 ευρώ από τη βουλευτική αποζημίωση και 11.203,79 ευρώ από λοιπά εισοδήματα.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δηλώνει στο
Πόθεν Έσχες 19 ακίνητα, κάποια εκ των οποίων έχει στην ιδιοκτησία του σε ποσοστό 10% ενώ σε κάποια εμφανίζεται ως συνιδιοκτήτης. Τα 19 ακίνητα του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι στα Χανιά, στην Αττική και τις Κυκλάδες. Το 2012 φαίνεται να έχει πάρει οικόπεδο από γονική παροχή και να το πουλάει την ίδια χρονιά έναντι  342.000 ευρώ

Το 2013 ο κ. Μητσοτάκης αγόρασε 16 μετοχές της SAMSUNG ELECTRONICS έναντι 10.912 δολαρίων.

Ο πρόεδρος της ΝΔ δηλώνει καταθέσεις ύψους 162.306 ευρώ σε ΕΘΝΙΚΗ και HSBC.

Ο κ. Μητσοτάκης είναι κάτοχος ενός αυτοκινήτου 1.400 κυβικών και επίσης δηλώνει συμμετοχή στην Επιχείρηση Κήρυξ Α.Ε.Δείτε εδώ το πόθεν έσχες της Φώφης Γεννηματά

Η κύρια Φώφη Γεννηματά το 2012 ήταν εξωκοινοβουλευτική υπουργός Εθνικής Άμυνας και το σύνολο των εσόδων ανήλθαν σε 40.600 ευρώ, ενώ της συζύγου της σε 30.204 ευρώ. Αναφορικά με τις τραπεζικές της καταθέσεις, στο Πόθεν Έσχες που έχει καταθέσει ο μεγαλύτερος λογαριασμός είναι του συζύγου της στην Investor Bank (επενδυτικός λογαριασμός) με 40.248 δολάρια. Οι υπόλοιποι λογαριασμοί της κυρίας Γεννηματά και της συζύγου της δεν ξεπερνούν συνολικά τις 10.000 ευρώ. Αμετάβλητη παρέμεινε η ακίνητη περιουσία του ζεύγους. Συνολικά η κυρία Γεννηματά και ο σύζυγός της κατέχουν δικαιώματα από 20% ως 100% σε 29  ακίνητα. Η σημερινή πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ  εκείνη την περίοδο είχε μικρό χαρτοφυλάκιο μετοχών (Εθνική Τράπεζα και Αστήρ Παλλάς Βουλιαγμένης), ενώ είχε προβεί και στην αγορά μικρού αριθμού warrants της Εθνικής Τράπεζας. Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεν διαθέτει αυτοκίνητο στο όνομά της.


Το πόθεν έσχες του Δημήτρη Κουτσούμπα

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, ο οποίος εξελέγη βουλευτής το 2013, για το οικονομικό έτος 2012 δήλωσε στο Πόθεν Έσχες του έσοδα 25.651 ευρώ με τη σύζυγό του να δηλώνει έσοδα 16.576 ευρώ.

Όσον αφορά τις καταθέσεις διατηρεί δύο λογαριασμούς από κοινού με τη σύζυγό του στη Eurobank και την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος συνολικού ύψους 10.060 ευρώ ενώ άλλους δύο λογαριασμούς έχει με τα παιδιά του στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος συνολικού ύψους 2.505 ευρώ.

Μαζί με τη σύζυγο και τα παιδιά του κατέχουν δικαιώματα από 100% έως 33% σε έξι ακίνητα

Ο κ. Κουτσούμπας σημειώνεται ότι δεν έχει στην κατοχή του ούτε μετοχές, ούτε πάσης φύσεως οχήματα.


Δείτε εδώ το πόθεν έσχες του Πάνου Καμμένου

Τα εισοδήματα του κ. Πάνου Καμμένου ανέρχονται περίπου σε 72.000 ευρώ εκ των οποίων τα 42.140 δεν φορολογούνται. Επίσης, από άλλες πηγές και συγκεκριμένα από είσπραξη ενοικίων εμφανίζει εισοδήματα ύψους 72.000 ευρώ. Η σύζυγός του έχει εισοδήματα ύψους 32.967 ευρώ από δικηγορικές αμοιβές, 2.100 ευρώ από ενοίκια και 95 ευρώ από τόκους καταθέσεων. Η ακίνητη περιουσία του ζεύγους αυξήθηκε ελάχιστα καθώς η σύζυγός του κληρονόμησε ποσοστό 9,37% σε οικόπεδο με οικία. Κατά τα λοιπά ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ διαθέτει το 100% εννέα γραφείων και το 50% οικίας 509 τ.μ.. Η σύζυγός του συμμετέχει με διάφορα ποσοστά σε 11 ακίνητα. Μικρού ύψους καταθέσεις εμφανίζει ο κ. Καμμένος.

Συγκεκριμένα σε πέντε λογαριασμούς της Citi Bank εμφανίζει περίπου 90 ευρώ, 80 δολάρια και 17 λίρες Αγγλίας. Στην εθνική τράπεζα εμφανίζει ποσά περίπου 16.000 ευρώ. Η σύζυγός του σε τέσσερις λογαριασμούς της ΕτΕ αποταμίευσε λίγο πάνω από 28.000 ευρώ. Αμετάβλητη παρέμεινε η περιουσία σε πλωτά και μεταφορικά μέσα του ζεύγους με τον αρχηγό των ΑΝΕΛ να διατηρεί το φουσκωτό 8,3 μέτρων.

Επίσης ο κ. Καμμένος εμφανίζεται κάτοχος ΙΧ 5.967 κ.ε. και ενός ακόμα 4.970 κ.ε. το οποίο όπως δηλώνει βρίσκεται σε ακινησία «λόγω αδυναμίας πώλησής του». Η σύζυγός του έχει ένα ΙΧ 1.970 κ.ε. Τέλος, ο κ. Καμμένος είναι μέτοχος σε εμπορική εταιρία ΑΕ με κεφάλαιο εισφοράς 163.900 ευρώ.
Πιο πλούσιος πολιτικός αρχηγός ο Μιχαλολιάκος

Ο πιο πλούσιος πολιτικός αρχηγός φαίνεται πως είναι ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, με τη σύζυγό του Ελένη Ζαρούλια, όπως προκύπτει από το Πόθεν Έσχες του 2013 (χρήσης 2012) που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.

Πιο αναλυτικά, ο κ. Μιχαλολιάκος εμφανίζει εισοδήματα συνολικού ύψους 271.050 ευρώ. 

Επίσης, έχει 10 εγγραφές ακινήτων μαζί με καταθέσεις ύψους 183.372 ευρώ και συμμετοχή σε δύο επιχειρήσεις.


Το Πόθεν Έσχες του Αντώνη Σαμαρά 

Ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ εμφανίζει εισοδήματα περίπου 80.000 ευρώ από βουλευτική αποζημίωση και 30.805 ευρώ από λοιπά εισοδήματα. Η σύζυγός του Γεωργία δηλώνει εισοδήματα 65.664,83 ευρώ. 

Η οικογένεια Σαμαρά παρουσιάζει 12 εγγραφές σε συμμετοχή ακινήτων, ενώ στο χαρτοφυλάκιο διατηρήθηκαν από την περασμένη χρονιά 3.500 μετοχές της ΑΝΕΝ LINES του ιδίου και 300 μετοχές της SMARTSTORE A.E που κατέχει η σύζυγός του. 

Ο κ . Σαμαράς δηλώνει καταθέσεις 141.040 ευρώ και 4.796 λίρες Αγγλίας στην Τράπεζα Κύπρου, ενώ η σύζυγός του δηλώνει 38.660 ευρώ. 

Η οικογένεια έχει στην ιδιοκτησία της δύο Ι.Χ αυτοκίνητα για τα οποία έχει καταθέσει τις πινακίδες κυκλοφορίας. 

Το Πόθεν Έσχες του Προκόπη Παυλόπουλου 

Ο σημερινός Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, αλλά βουλευτής της ΝΔ την περίοδο που αφορά το Πόθεν έσχες εμφανίζει εισοδήματα από τη βουλευτική του ιδιότητα περίπου 76.000 ευρώ και ακόμα 7687 από λοιπά εισοδήματα.

Η ακίνητη περιουσία του ζεύγους παραμένει σταθερή. Συγκεκριμένα διαθέτουν μία οικεία 400 τ.μ σε οικόπεδο 4 στρεμμάτων, ένα βοσκότοπο 2,5 στρεμμάτων και ένα διαμέρισμα 121 τ.μ. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας διαθέτει μόλις έναν τραπεζικό λογαριασμό, ο οποίος εμφανίζει το ποσό των 17,3 ευρώ, ενώ η σύζυγός του εμφανίζει άλλα 7.700 ευρώ. Τέλος, ο κ. Παυλόπουλος έχει δύο αυτοκίνητα 2.000 και 3497 κ.ε.

ΣΧΟΛΙΑ (57)

Τάκης

Αυτά που κρύβουν στο εξωτερικό πότε θα τα δηλώσουν???

..............

Όταν τα δηλώσει και ο πρωθυπουργός σου.

Καλα αυτο το ατομο

Περασε απο το χαρβαρντ ;;;;ανορθογραφο ουτε τσελιγκας δεν κανει τετοια λαθη καλυτερα να τον στειλετε φροντιστηριο νυχτερινο μηπως γραψει καμια λεξη σωστα και μετα θελει να κυβερησει την Ελλαδα!!!!!!ΘΕΟΣ ΦΥΛΑΞΕΙ θα αφησει πισω του μια ερημο με καρβουνο , οπου περναει ζεχνει ο τοπος.

........

Άντε βρε αμόρφωτο συριζοτρόλλ.Κοίτα τον καταληψία τον πορδυπουργό σου που δεν μπορεί να μιλήσει που θα πεις εσύ για τον κυριάκο.Ούτε μια τρίχα από τα τέτοια του δεν είσαι σάπιο κομματόσκυλο.

Αλήθειες

Ο φτωχός Κουτσούμπας και ο πλούσιος Μιχαλολιάκος.

Thoikos

Δεν μου αρέσουν τα κουτσομπολίστικα σχόλια για τα λεφτά των άλλων.Αν τα λεφτά είναι νόμιμα,δεν έπρεπε καν να δίδονται οι κατάλογοι βορρά στα άγρια πλήθη. Και δε μιλάω για το Σταθάκη,αλλά για τον όποιο Σταθάκη.Πρέπει να υπάρχουν υπηρεσίες,που να κάνουν τη δουλειά τους,και ας είναι και μέλη της Βουλής από διάφορα κόμματα σ' αυτές,και μέχρις εκεί.Αλλιώς,ο φθόνος και το μίσος προάγονται.

πρωην αναρχικος

καλα ο Μιχαλολιακος ξεχασε να βαλει οτι εχει στην κατοχη και ενα ολοκληρο κομμα.........χαχαχα βρε τον χρυσαυγιτη σουλτανο με τον εθνικισμο που πουλα εχει γεμισει το πουγκι του

@ και σε...πιστέψαμε!!!!

E...ας υπάρχει και κανένας "έξυπνος".... εκ του Εθνικιστικού χώρου...άλλωστε μπουχτίσαμε από Μπολσεβίκους επισήμως....πτωχούς(!) και ανεπισήμως....πάμπλουτους!!!

Α Ω

Ολοι φτωχαδακια.

Auto tha pei mialo

Ρε τον Νικο κραζει τους Εβραιους αλλα τους κερδιζει στο ιδιο τους το παιχνιδι. Ετσι μπραβο νικολαε εκ'των εσω θα τους νικησεις ..

Τα κονόμησε

ο Μιχαλολιάκος μάγκες!!! 2 χρόνια δωρεάν διαμονή σε VIP φυλακή δεν του κόψανε σεντ από ότι βλέπω στην αποζημίωση..... Ψήφιζε κορόϊδο τον Τουρκαλβανό (μάθετε τα επώνυμα σας) να σας το παίζει Έλληνας χαχαχαχα Κοροιδα!!

Τελικα δικαιωνεται πληρως

Οποιος παρομοιαζει την οικογενεια με την ΑΚΡΙΔΑ

Spyros PETS

Ο Καμμένος, ρε παιδιά, τι αμάξι έχει με 5967 κυβικά;!

μιλάμε για τανκς.

Hammer.

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

Anastasiades

Τα δημοσιεύματα αυτά προκαλούν απογοήτευση, και ο καθένας μπορεί να σκεφτεί το γιατί κάποιοι αναμασούν ένα τέτοιο ζήτημα, ανέφερε ο Κύπριος κυβερνητικός εκπρόσωπος

4738007

«Η Επιτροπή Ανταγωνισμού υποστηρίζει σθεναρά την ανεξαρτησία των Εθνικών Αρχών Ανταγωνισμού» τόνισε ο Μαργκρέτε Βεστάγκερ για το θέμα της Βασιλικής  Θάνου– Αναλυτικά η επιστολή της στον Δημήτρη Παπαδημούλη

12
kiriakos-mitsotakis

Κρίσιμες για την καλλιέργεια κλίματος εμπιστοσύνης στην ελληνική οικονομία θεωρούνται οι επικείμενες συναντήσεις του πρωθυπουργού με Μακρόν - Μέρκελ - Η προετοιμασία του Μαξίμου ενόψει της ΔΕΘ

20