Η Βαγενά ξυπόλητη στη Βουλή συγκρίνει τον εαυτό της με τη Μελίνα

Η Βαγενά ξυπόλητη στη Βουλή συγκρίνει τον εαυτό της με τη Μελίνα

Και ο Πολάκης «λιώνει» στον καναπέ χαζεύοντας το κινητό του

Η Βαγενά ξυπόλητη στη Βουλή συγκρίνει τον εαυτό της με τη Μελίνα
Την ώρα που το πολιτικό θερμόμετρο στη χώρα έχει χτυπήσει «κόκκινο», βουλευτές και υπουργοί της κυβέρνησης φαίνεται ότι δεν έχουν με τι να ασχοληθούν. Πώς αλλιώς να εξηγηθεί ότι η παρουσία τους τόσο στους εσωτερικούς όσο και στους εξωτερικούς χώρους της Βουλής διέπεται από μια απίστευτη χαλάρωση. 

Χαρακτηριστική είναι η φωτογραφία του αναπληρωτή υπουργού Υγείας που ανήρτησε στο Διαδίκτυο το «Παρατηρητήριο» και δείχνει τον κ. Πολάκη να «λιώνει» στον καναπέ χαζεύοντας το κινητό του. Είναι άλλωστε και η ένταση που διακρίνει τις γεμάτες ύβρεις, απειλές και τσαμπουκάδες
δηλώσεις του υπουργού, που απαιτούν κάποια «ανακούφιση» μετά την εκτόξευσή τους. 

Κλείσιμο


Με παρόμοια διάθεση και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Άννα Βαγενά. Σε φωτογραφία εμφανίζεται να έχει βγάλει δυο καρέκλες στον προαύλιο χώρο της Βουλής, να τις έχει ενώσει και να... αναπαύεται, απολαμβάνοντας την καλοκαιρία. 



Σε άλλη εικόνα, η ίδια έχει βγάλει τα παπούτσια της και έχει ξαπλώσει σε έναν καναπέ από αυτούς που βρίσκονται στο περιστύλιο, εντός της Βουλής, λίγα μέτρα από την Ολομέλεια όπου γίνονται οι συνεδριάσεις.



Σε τρίτη φωτογραφία, που κάνει τον γύρο του ιντερνετικού κόσμου και την οποία ανέβασε στο Facebook ο δημοσιογράφος Νίκος Χασαπόπουλος, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, δείχνει να αδιαφορεί πλήρως για τη συνεδρίαση της επιτροπής για τις περιφέρειες στην οποία συμμετέχει, και να κάθεται άνετη στο έδρανό της ξεκουράζοντας τα πόδια της με τη βοήθεια μιας δεύτερης καρέκλας. 



Η απάντηση της ίδιας, πάντως, δεν άργησε να έρθει μέσω social media: Και η Μελίνα Μερκούρη περπατούσε ξυπόλητη στο γραφείο της στο υπουργείο Πολιτισμού και μάζευε τα πόδια της στον καναπέ, ακόμα και στις επίσημες συναντήσεις και συζητήσεις. Έτσι δικαιολογεί την παρουσία της στο ελληνικό Κοινοβούλιο, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης