Ορκωμοσία fashion: Το φερμουάρ της Τζάκρη, οι γόβες της Γεροβασίλη και όλα τα look

Ορκωμοσία fashion: Το φερμουάρ της Τζάκρη, οι γόβες της Γεροβασίλη και όλα τα look

Ξεχώρισαν οι ψηλοτάκουνες nude γόβες της Τζάκρη και το φερμουάρ που αγκάλιαζε το κορμί της στο πίσω μέρος του κομψού φορέματός της - Εντύπωση προκάλεσαν και οι κόκκινες γόβες της Όλγας Γεροβασίλη 

Ορκωμοσία fashion: Το φερμουάρ της Τζάκρη, οι γόβες της Γεροβασίλη και όλα τα look
Στο «μικροσκόπιο» μπήκαν σήμερα οι στιλιστικές επιλογές των γυναικών που ορκίστηκαν στο Προεδρικό Μέγαρο και που συνθέτουν τη νέα κυβέρνηση.

Αν και όλες οι κυρίες ήταν κομψές, 
σίγουρα ξεχώρισαν τα extra chic σύνολα της αρμόδιας υφυπουργού για θέματα Βιομηχανίας, κυρίας Θεοδώρας Τζάκρη και της συζύγου του Πάνου Καμμένου, Έλενας Τζούλη. 

Κλείσιμο
Σε καμία περίπτωση δεν μπόρεσαν να περάσουν απαρατήρητες οι ψηλοτάκουνες nude γόβες της κυρίας Τζάκρη, ενώ όλα τα βλέμματα έπεσαν στο φερμουάρ που είχε το κομψότατο μπλε σκούρο της γκοφρέ φόρεμα στο πίσω μέρος.





Η κυρία Ελενα Τζούλη μας ταξίδεψε σε μόδα άλλης εποχής.  Εδώ είδαμε ένα «total black» σύνολο, ένα cocktail dress, με μακρύ κολιέ και μαύρα γοβάκια. Safe ως  επιλογή και η classy, στους ίδιους χρωματικούς τόνους, τσάντα πανάκριβου επώνυμου οίκου (Chanel) που κρατούσε...





Στα μαύρα εμφανίστηκε και η Μαρία - Κόλλια Τσαρουχά, υφυπουργός αρμόδια για θέματα Μακεδονίας - Θράκης. Το σύνολό της συμπλήρωνε ένα κολιέ με μεγάλες λευκές πέρλες. 



Οι κόκκινες γόβες της κυβερνητικού εκπροσώπου Όλγας Γεροβασίλη που έφτασε στο Προεδρικό Μέγαρο στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα μαγνήτισαν τα βλέμματα, ενώ εντύπωση δημιούργησε και η επιλογή του παντελονιού που επέλεξε. Ασπρόμαυρο καρό με λευκή μπλούζα και μαύρο σακάκι.  



Θαλασσί σακάκι επέλεξε η αναπληρώτρια υπουργός αρμόδια για θέματα Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά με μαύρο παντελόνι.



Τολμηρή θα χαρακτηρίζαμε την επιλογή της Θεανώ Φωτίου (αναπληρωτής υπουργός αρμόδια για θέματα Κοινωνικής Αλληλεγγύης) που έφερε το «φως» μέσα στο Προεδρικό, επιλέγοντας ένα φούξια μεταλιζέ πουκάμισο. Λεπτομέρεια που έκανε τη διαφορά η χρυσή καρφίτσα στο στήθος.

 


Μπλε σκούρο σακάκι με ασορτί παντελόνι και μπεζ χοντροτάκουνα πέδιλα διάλεξε να φορέσει η Σία Αναγνωστοπούλου, αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας.

 



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης