Σνάιντερ κατά Σόιμπλε: Ένα προσωρινό Grexit είναι απειλή για την υπόλοιπη ευρωζώνη

Σνάιντερ κατά Σόιμπλε: Ένα προσωρινό Grexit είναι απειλή για την υπόλοιπη ευρωζώνη

«Υπερβολικά πολλοί νομικοί και υπερβολικά λίγοι οικονομολόγοι στο ομοσπονδιακό υπουργείο Οικονομικών. Τραγικό να πατάς το πόδι κάτω και να θέλεις να έχεις πάντα δίκιο»

Σνάιντερ κατά Σόιμπλε: Ένα προσωρινό Grexit είναι απειλή για την υπόλοιπη ευρωζώνη
Αντίθετος με τις θέσεις του υπουργού Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, εμφανίζεται να είναι ο Κάρστεν Σνάιντερ, αντιπρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Σοσιαλδημοκρατών (SPD), μέσω αναρτήσεων του στο twitter.

O Κάρστεν Σνάιντερ, σχολιάζοντας το δημοσίευμα της Frankfurter Allgemeine Sinntagszeitung, το οποίο έκανε λόγο για διαρροή εγγράφου του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών, στο οποίο παρουσίαζόταν  ενδεχόμενο εξόδου της Ελλάδας από την ευρωζώνη για τουλάχιστον πέντε χρόνια, ανέφερε: «Υπερβολικά πολλοί νομικοί και υπερβολικά λίγοι οικονομολόγοι στο ομοσπονδιακό υπουργείο Οικονομικών. Τραγικό να πατάς το πόδι κάτω και να θέλεις να έχεις πάντα δίκιο».

Σε επόμενη ανάρτησή προσέθεσε για τις συνέπειες ενός ενδεχόμενου Grexit: «Ένα προσωρινό Grexit δεν αποτελεί σοβαρή πρόταση, είναι απειλή για την υπόλοιπη ευρωζώνη», ενώ λίγο νωρίτερα είχε γράψει: «Θα υπάρξει συμφωνία εντός ευρώ. Προφανώς, το ομοσπονδιακό υπουργείο Οικονομικών πρέπει να αντισταθμίσει το ρόλο του στο περιθώριο».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης