ΔΝΤ: Δεν έχουμε μιλήσει ακόμα με τη νέα ελληνική κυβέρνηση

ΔΝΤ: Δεν έχουμε μιλήσει ακόμα με τη νέα ελληνική κυβέρνηση

Επομένως δεν μπορούμε να αξιολογήσουμε την κατάσταση της οικονομίας ή να συζητήσουμε τα επόμενα βήματα δήλωσε εκπρόσωπος του ΔΝΤ

ΔΝΤ: Δεν έχουμε μιλήσει ακόμα με τη νέα ελληνική κυβέρνηση
Καμία συζήτηση δεν έχει κάνει ακόμα το ΔΝΤ με την νέα ελληνική κυβέρνηση, όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος του ταμείου Τζέρι Ράις.

Επομένως δεν μπορούμε ούτε να εκτιμήσουμε την κατάσταση της οικονομίας ούτε και να συζητήσουμε τα επόμενα βήματα ήταν η απάντηση του Τζέρι Ράις μετά από σχετικό ερώτημα που δέχθηκε.

«Περιμένουμε να ακούσουμε από τις αρχές τις προτάσεις τους, τις ιδέες τους. Δεν έχουμε κάνει ακόμα αυτές τις συζητήσεις» ήταν η απάντηση του Ράις.

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε ο Γιάννης Βαρουφάκης είχε μια πρώτη συνάντηση γνωριμίας με τον Πολ Τόμσεν αλλά όπως είπε ο Ράις δεν συζήτησαν συγκεκριμένα θέματα πολιτικής.

Μετά την ενημέρωση, εκπρόσωπος του ΔΝΤ διευκρίνισε στον Μιχάλη Ιγνατίου, όπως ο ίδιος αναφέρει στην ιστοσελίδα του, ότι το Ταμείο έχει Πρόγραμμα με την Ελλάδα και, απαντώντας σε σχετική ερώτησή μας, είπε ότι το Πρόγραμμα αλλάζει ανάλογα με το αποτέλεσμα των επιθεωρήσεων. Αξίζει να σημειωθεί, ότι ενώ αυτό συνέβη σε άλλες χώρες, στην Ελλάδα το Πρόγραμμα άλλαζε προς το χειρότερο (με νέα μέτρα), επειδή οι κυβερνήσεις δεν υλοποιούσαν τις υποσχέσεις τους και δεν εφάρμοζαν τα συμφωνηθέντα.
Κλείσιμο

Διαβάστε περισσότερα στο http://mignatiou.com/.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης