Γκρίνια από βουλευτές για τον Φόρο Ακίνητης Περιουσίας

Γκρίνια από βουλευτές για τον Φόρο Ακίνητης Περιουσίας

Οι ενστάσεις επικεντρώνονται στις ρυθμίσεις που επιβάλουν αυξημένους φορολογικούς συντελεστές στα αγροτεμάχια και εκφράζονται από βουλευτές της επαρχίας, τόσο της ΝΔ όσο και του ΠΑΣΟΚ

Σεισμικές δονήσεις στη Χαλκιδική
Γκρίνια από βουλευτές για τον Φόρο Ακίνητης Περιουσίας
Δυσφορία και εκνευρισμός επικρατεί στις τάξεις των συμπολιτευόμενων βουλευτών για τις διατάξεις στο προωθούμενο νομοσχέδιο για τον Φόρο Ακίνητης Περιουσίας.

Οι ενστάσεις επικεντρώνονται κυρίως στις ρυθμίσεις που επιβάλουν αυξημένους φορολογικούς συντελεστές στα αγροτεμάχια και εκφράζονται από βουλευτές της επαρχίας, τόσο της ΝΔ όσο και του ΠΑΣΟΚ.

Είναι μάλιστα ενδεικτικό ότι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ επισημαίνουν ότι το περιεχόμενο των συγκεκριμένων διατάξεων δεν είναι αυτό που είχε συμφωνηθεί στην διακομματική επιτροπή.

Για την ώρα, οι φωνές περιορίζονται στους διαδρόμους της Βουλής. Δεν αποκλείεται όμως κατά την απογευματινή συνεδρίαση της Ολομέλειας, ορισμένοι, όπως ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Χαλκίδας με το ΠΑΣΟΚ Γιάννης Δριβελέγκας, να εκφράσουν και «επίσημα» την διαφωνία τους.

Πέραν αυτού, ανάλογες ενστάσεις αναμένεται να εκφράσει ισχυρή σε αριθμό ομάδα βουλευτών της ΝΔ που το τελευταίο διάστημα βάλλουν κατά της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Οικονομικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης