Προβληματισμός στο ΠΑΣΟΚ για την αρνητική ψήφο Κουκουλόπουλου

Προβληματισμός στο ΠΑΣΟΚ για την αρνητική ψήφο Κουκουλόπουλου

Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος: Υπάρχει θέμα με την αρνητική ψήφο Κουκουλόπουλου

Προβληματισμός στο ΠΑΣΟΚ για την αρνητική ψήφο Κουκουλόπουλου
«Υπάρχει θέμα» για το ΠΑΣΟΚ με την αρνητική ψήφο του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ Πάρη Κουκουλόπουλου στο άρθρο 81 του πολυνομοσχεδίου που αφορά τη Δημοτική Αστυνομία, δήλωσε το πρωί της Πέμπτης ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

«Ο Π. Κουκουλόπουλος θα δώσει κάποιες εξηγήσεις, θα συζητήσει με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και θα ληφθούν οι αποφάσεις», δήλωσε στο Mega ο κ. Κωνσταντινόπουλος τονίζοντας ότι υπάρχει ζήτημα με την ψήφο του κ. Κουκουλόπουλου ακριβώς επειδή είναι κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος και οι κινήσεις του στέλνουν κάποια μηνύματα στους βουλευτές του κινήματος αλλά και στους πολίτες.

Παράλληλα, απών από την ψηφοφορία ήταν ο Απόστολος Κακλαμάνης, που είχε πει ότι δε θα ψήφιζε τα άρθρα για τις απολύσεις εκπαιδευτικών.

Σημειώνεται ότι κατά τη χθεσινοβραδυνή ψηφοφορία στην Ολομέλεια της Βουλής για το πολυνομοσχέδιο, ο κ. Κουκουλόπουλος καταψήφισε το άρθρο 81 για τη Δημοτική Αστυνομία. Το άρθρο πέρασε με μόλις 152 ψήφους, τις λιγότερες που συγκέντρωσε άρθρο του πολυνομοσχεδίου.


Κλείσιμο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης