Guns N’ Roses: 'Έρχονται το καλοκαίρι για συναυλία στην Αθήνα με την αυθεντική τους σύνθεση

Guns N’ Roses: 'Έρχονται το καλοκαίρι για συναυλία στην Αθήνα με την αυθεντική τους σύνθεση

Axl Rose και Slash θα βρεθούν και πάλι μαζί στην Ελλάδα μετά από 30 ολόκληρα χρόνια

guns-n-roses_2
Οι θρυλικοί Guns N’ Roses επιστρέφουν στην Αθήνα! Ο Axl Rose και o Slash θα βρεθούν και πάλι μαζί στην Ελλάδα, μετά από 30 ολόκληρα χρόνια, στη μεγάλη συναυλία που θα δώσουν στις 22 Ιουλίου, στο Ολυμπιακό Στάδιο, στο πλαίσιο της νέας παγκόσμιας περιοδείας τους, οι σταθμοί της οποίας ανακοινώθηκαν σήμερα.

Guns N' Roses - November Rain


Παρότι βρίσκονται στην τέταρτη δεκαετία της διαδρομής τους οι Guns N’ Roses συνεχίζουν να αποτελούν ένα από τα πλέον δημοφιλή ροκ συγκροτήματα, σε παγκόσμιο επίπεδο. Οι μεγάλες επιτυχίες τους, μεταξύ των οποίων και τα κομμάτια «Paradise City», «Sweet Child O' Mine» κ.α., παραμένουν διαχρονικές ενώ ο ροκ ύμνος τους «November Rain» έγινε, προσφάτως, το πρώτο ροκ τραγούδι που ξεπέρασε τα δύο δισεκατομμύρια views στο YouTube.

Την παραγωγή της παγκόσμιας περιοδεία του συγκροτήματος για το 2023 έχει αναλάβει Live Nation. Θα ξεκινήσουν το μουσικό ταξίδι τους στις 5 Ιουνίου από το Park Hayarkon - στο Τελ Αβίβ και θα συνεχίσουν δυναμικά στην Ευρώπη κάνοντας εντυπωσιακό φινάλε στην Αθήνα. Η περιοδεία θα ολοκληρωθεί στο BC Place - Vancouver, BC στις 14 Οκτωβρίου

Η γενική προπώληση των εισιτηρίων για τη συναυλία τους στην Αθήνα θα ξεκινήσει την Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου στις 10.00 ΕΔΩ  και για τα τα μέλη του fanclub τους δύο ημέρες νωρίτερα, την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου στις 10:00.

Ειδήσεις σήμερα:

Πούτιν: Νέες απειλές, παγώνει τη συμφωνία New Start για τα πυρηνικά

Έβρος: Η χαράδρα που βρέθηκε νεκρή η 28χρονη - «Κανείς δεν πιστεύει ότι αυτοκτόνησε»

Market Pass: Δέκα αιτήσεις το δευτερόλεπτο - Όσα πρέπει να προσέξετε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης