ΣΥΡΙΖΑ: «Ο κ. Μητσοτάκης δεν έχει πάρει χαμπάρι τι περνάει ο κόσμος»

ΣΥΡΙΖΑ: «Ο κ. Μητσοτάκης δεν έχει πάρει χαμπάρι τι περνάει ο κόσμος»

«Αν η ΝΔ βλέπει μόνο μέλη του ΣΥΡΙΖΑ στους χιλιάδες πολίτες που στις συζητήσεις τους με τον κ. Τσίπρα σε όλη την Ελλάδα εκφράζουν την απελπισία και την οργή τους για τους λογαριασμούς ρεύματος και τη μείωση εισοδημάτων, τα πράγματα μάλλον είναι ακόμα πιο άσχημα για τον κ. Μητσοτάκη», τονίζει η Κουμουνδούρου

syriza_synedrio-e-vima
Απάντηση στην ανακοίνωση της ΝΔ για την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στην Κρήτη δίνει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. «Αν η ΝΔ βλέπει μόνο μέλη του ΣΥΡΙΖΑ στους χιλιάδες πολίτες που στις συζητήσεις τους με τον κ. Τσίπρα σε όλη την Ελλάδα εκφράζουν την απελπισία και την οργή τους για τους λογαριασμούς ρεύματος και τη μείωση εισοδημάτων, τα πράγματα μάλλον είναι ακόμα πιο άσχημα για τον κ. Μητσοτάκη», τονίζει η αξιωματική αντιπολίτευση.

«Δεν έχει πάρει χαμπάρι τι περνάει ο κόσμος. Πάντως, αν θέλει, μπορεί στην επόμενη περιοδεία να έρθει μαζί για να διαπιστώσει την οργή των πολιτών από κοντά και όχι από δημοσιεύματα», προσθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα το απόγευμα η Νέα Δημοκρατία με ανακοίνωσή της κατήγγειλε «στημένες» διαμαρτυρίες κατά της κυβέρνησης, κατά τη διάρκεια της περιοδείας του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στους δρόμους των Χανίων.



Ειδήσεις σήμερα:

Βρετανίδα τουρίστρια κατήγγειλε ότι την βίασαν στην Πάργα αλλά αρνήθηκε να εξεταστεί

Πυροβολισμοί εναντίον φρουρών σε εκλογικό κέντρο στις Φιλιππίνες - Τρεις νεκροί

Στον εισαγγελέα ο 52χρονος που παρέσυρε και σκότωσε τους ηλικιωμένους στη Μονεμβασιά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης