Αναβλήθηκε η σημερινή συνεδρίαση για το debate των υποψηφίων προέδρων του ΚΙΝΑΛ - Δεν μπορούσε να παραστεί η πλευρά Παπανδρέου

Αναβλήθηκε η σημερινή συνεδρίαση για το debate των υποψηφίων προέδρων του ΚΙΝΑΛ - Δεν μπορούσε να παραστεί η πλευρά Παπανδρέου

Η συνεδρίαση προγραμματίζεται για αύριο Πέμπτη - Νωρίτερα ο Γιώργος Παπανδρέου σε επιστολή του έθετε συγκεκριμένο πλαίσιο όπου μεταξύ άλλων επέμεινε στην θεση του για την διεξαγωγή ψηφιακού debate

papandreou_omilia
Αναβάλλεται η σημερινή συνεδρίαση των εκπροσώπων των υποψηφίων για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, που είχε θέμα το debate που θα διεξαχθεί ενόψει των εσωκομματικών διαδικασιών. Η συνεδρίαση ταν προγραμματισμένη στις 17:00 στη Χαριλάου Τρικούπη.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο προεδρος της ΕΔΕΚΑΠ Θεόδωρος Καπετανάκης, ενημέρωσε τους εκπροσώπους ότι αναβάλλεται καθώς η εκπρόσωπος του Γιώργου Παπανδρέου, Έφη Χαλάτση, δεν μπορεί να παραστεί σήμερα. Η συνεδρίαση προγραμματίζεται για αύριο, Πέμπτη.

Ωστόσο, οι υπόλοιποι εκπρόσωποι ενδεχομένως να συνεννοηθουν μεταξύ τους ώστε να προγραμματιστούν οι επόμενες κινήσεις για τα debate. Και οι πέντε συμφωνούν για τη διεξαγωγή τηλεμαχίας στα πρότυπα του ‘17 και ειναι θετικοί στα αιτήματα που έχουν κατατεθεί έως τώρα.

Νωρίτερα, ο Σπύρος Καρανικόλας, εμφανίστηκε εξοργισμένος στην τηλεφωνική του επικοινωνία με τον πρόεδρο της ΕΔΕΚΑΠ, Θεόδωρο Καπετανάκη, ζητώντας εξηγήσεις για την σημερινή αναβολή που ανακοινώθηκε λίγα λεπτά πριν από τον προγραμματισμό.

Ολόκληρη η δήλωση του κ. Καρανικολα:

Χτες οι πέντε από τους έξι υποψηφίους συμφωνήσαμε στο γενικό πλαίσιο διεξαγωγής του debate κατά το πρότυπο του 2017. Η πλευρά του κ. Παπανδρέου διαφώνησε και ζήτησε να επαναληφθεί η συνεδρίαση σήμερα στις 17.00, προκειμένου να μας γνωστοποιήσει την τελική της απόφαση, αίτημα το οποίο σεβαστήκαμε και κάναμε αποδεκτό.

Σήμερα, και μόλις 10 λεπτά πριν από την συμφωνηθείσα ώρα συνεδρίασης της επιτροπής για την λήψη της τελικής απόφασης, η πλευρά του κ. Παπανδρέου, ζήτησε τελείως άκομψα, ξαφνικά και αδικαιολόγητα την εκ νέου αναβολή της συζήτησης. Εμείς θα επιμείνουμε, στη διεξαγωγή του debate, σε ένα γόνιμο και ουσιαστικό διάλογο μεταξύ των υποψηφίων, χωρίς κανένα φόβο.

Νωρίτερα ο Γιώργος Παπανδρέου σε επιστολή του έθετε συγκεκριμένο πλαίσιο όπου μεταξύ άλλων επέμεινε στην θεση του για την διεξαγωγή ψηφιακού debate. Η πρόταση αυτή όμως, έχει ήδη απορριφθεί απο τους υπόλοιπους αλλά και την ΕΡΤ.



Ειδήσεις σήμερα:

«Πληρωμένη» απάντηση Μητσοτάκη σε Ολλανδή δημοσιογράφο για την «εργαλειοποίηση» των μεταναστών από την Τουρκία

Επιστράτευση: Σήμερα τηλεδιάσκεψη για την εύρεση γιατρών - Όλο και χειρότεροι οι επιδημιολογικοί δείκτες

Μέτρα για τον κορωνοϊό: Οι επόμενες κινήσεις της κυβέρνησης μετά το «ρεκόρ» των 8.613 κρουσμάτων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης