Φωτογραφίες: Οι θεοί του Ολύμπου έγιναν Playmobil

Playmobil-History-ft

Δείτε τις συλλεκτικές φιγούρες

Αρωμα ελληνικό αποκτούν τα αγαπημένα παιχνίδια Playmobil, καθώς η εταιρεία για πρώτη φορά κυκλοφορεί τους θεούς του Ολύμπου. Πρόκειται για τη νέα σειρά της διάσημης εταιρείας που είναι εμπνευσμένη από την ελληνική μυθολογία.

Η συλλεκτική σειρά περιλαμβάνει έξι από τους θεούς του Ολύμπου: τον Δία, την Αθηνά, τον Ποσειδώνα, την Άρτεμι, τη Δήμητρα και τον Ερμή.

Η νέα σειρά έχει και εκπαιδευτικό χαρακτήρα καθώς βοηθάει τα παιδιά να γνωρίσουν την αρχαία μυθολογία, διεγείροντας τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους. Τα Playmobil History, που έχουν δημιουργηθεί με την πολύτιμη συμβολή αρχαιολόγων και παιδαγωγών, ψυχαγωγούν τα παιδιά κάθε ηλικίας προσφέροντας γνώσεις και εμπειρίες.

Δείτε τις φιγούρες:
theos1
theos2
theos3
theos4
theos5
theos6

ΣΧΟΛΙΑ (1)

A

Έχουμε ήδη τον Δία και την Άρτεμις, χαίρομαι πολύ που βγήκαν και τα υπόλοιπα. Υπάρχει και η εκπληκτική σειρά των αρχαίων Αιγύπτιων και Ρωμαίων. Όσοι ενδιαφέρονται για Ιστορία και μυθολογία είναι εκπληκτικά παιχνίδια, ειδικά για τα παιδιά.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

DIHMERA-1280x800px

Τα παιδιά μαθαίνουν βασικές αρχές επικοινωνίας σε πολλά και διαφορετικά πεδία, από τα πιο γνωστά, ως τα εντελώς άγνωστα κι από τα πιο μεγάλα ως τα πιο μικροσκοπικά, ώστε στο τέλος να επιλύσουν έναν ενδιαφέροντα γρίφο