Ζητάει «συγγνώμη 110%» τώρα ο Ράιαν Λόχτι

Ζητάει «συγγνώμη 110%» τώρα ο Ράιαν Λόχτι

Παραδέχεται ότι είχε «ανώριμη συμπεριφορά» ο Ολυμπιονίκης μετά την κατασκευασμένη ιστορία για τη ληστεία

Ζητάει «συγγνώμη 110%» τώρα ο Ράιαν Λόχτι
Λίγες ημέρες μετά την παραδοχή ότι η ένοπλη ληστεία ήταν μία κατασκευασμένη ιστορία, ο Αμερικανός Ολυμπιονίκης της κολύμβησης, Ράιαν Λόχτι, επανήλθε στην υπόθεση με συνέντευξή του στο δίκτυο NBC.

Ο 32χρονος αθλητής ζήτησε συγγνώμη από τους Βραζιλιάνους μετά τους ισχυρισμούς ότι ο ίδιος και τρεις συναθλητές του έπεσαν θύματα ληστείας.

Κλείσιμο
Έχοντας απαλλαγεί από το σχεδόν ασημένιο χρώμα των μαλλιών του που τον έκανε να ξεχωρίζει ανάμεσα στους υπόλοιπους κολυμβητές και με ύφος μεταμέλειας, ο Λόχτι ανέλαβε πλήρως την ευθύνη για το περιστατικό και έκανε λόγο για υπερβολική παρουσίαση των γεγονότων, αλλά και για «ανώριμη συμπεριφορά
».

Βέβαια, επέμεινε στην εκδοχή ότι ένας ένοπλος στόχευε τον ίδιο και τους φίλους του ζητώντας τους χρήματα, λέγοντας: «Είτε το λες ληστεία, είτε το λες εκβιασμό... Το μόνο που ξέρουμε είναι ότι ήταν ένα όπλο προς το μέρος μας και ότι μας ζήτησαν λεφτά
».

Υποστήριξε, μάλιστα, πως εκείνο το βράδυ είχε καταναλώσει αλκοόλ και ότι προχώρησε σε «ανώριμες κατηγορίες», προσθέτοντας πως αν δεν το είχε κάνει, τίποτα από όλα αυτά δεν θα είχε συμβεί. 

Συμπλήρωσε δε, ότι δεν ζήτησε από τους τρεις συναθλητές του να «συνεργαστούν» και πρόσθεσε: «Ζητώ συγγνώμη 110% από τον ιδιοκτήτη πρατηρίου βενζίνης, την αστυνομία της Βραζιλίας, τον κόσμο του Ρίο και της Βραζιλίας. Θέλω να πω ότι λυπάμαι πραγματικά, 110% λυπάμαι».

Ερωτηθείς για το πώς ένιωσε όταν επέστρεψε στις ΗΠΑ μετά το περιστατικό, ενώ οι συναθλητές του παραμένουν στη Βραζιλία για ανάκριση, απάντησε με βουρκωμένα μάτια: «Απογοήτευσα την ομάδα μου».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης