Εθνική Ελλάδας: Καραγκούνης βασικός με την Κόστα Ρίκα

Εθνική Ελλάδας: Καραγκούνης βασικός με την Κόστα Ρίκα

Στον πάγκο ο Κατσουράνης - Σάμαρης στη θέση του τραυματία Κονέ, Καρνέζης ξανά κάτω από τα δοκάρια - Στην κορυφή της επίθεσης ο Σαμαράς

Εθνική Ελλάδας: Καραγκούνης βασικός με την Κόστα Ρίκα
Στην τελική ευθεία εισέρχεται η προετοιμασία της Εθνικής για τη μεγάλη αναμέτρηση της Κυριακής (23:00) κόντρα στην Κόστα Ρίκα, στη φάση των «16» του Μουντιάλ.

Όπως είναι φυσικό, ο Φερνάντο Σάντος «πονοκεφαλιάζει» στις προπονήσεις της ομάδας, για να καταλήξει στο ιδανικό σχήμα για την αναμέτρηση με την παρέα του Τζόελ Κάμπελ.

Κλείσιμο
Όλα δείχνουν, όμως, ότι ο Πορτογάλος τεχνικός έχει καταλήξει στα πλάνα του. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, ο Κώστας Κατσουράνης θα βρίσκεται στον πάγκο και θα προτιμηθεί στη θέση του ο Γιώργος Καραγκούνης, ενώ ο Ανδρέας Σάμαρης θα πάρει τη θέση του τραυματία Κονέ.

Οι υπόλοιποι παίκτες θα είναι οι ίδιοι με αυτούς που χρησιμοποιήθηκαν κόντρα στην Ακτή Ελεφαντοστού. Ο Ορέστης Καρνέζης έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε με τους Ιβοριανούς και εκτός απροόπτου θα βρεθεί κάτω από τα δοκάρια.

Τοροσίδης, Χολέμπας, Παπασταθόπουλος και Μανωλάς θα είναι η τετράδα στην άμυνα, ενώ μπροστά τους, στο χώρο του κέντρου, θα βρεθούν οι Μανιάτης, Σάμαρης και Καραγκούνης.

Όσον αφορά στους παίκτες που θα σηκώσουν το βάρος στην επίθεση, Χριστοδουλόπουλος (αριστερά) και Σαλπιγγίδης (δεξιά) θα πλαισιώσουν τον Σαμαρά, που θα βρεθεί στην κορυφή της επίθεσης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης