Κατσουράνης εν όψει Κόστα Ρίκα: Δεν είμαστε φαβορί, αλλά ούτε και αουτσάιντερ

Κατσουράνης εν όψει Κόστα Ρίκα: Δεν είμαστε φαβορί, αλλά ούτε και αουτσάιντερ

50-50 οι πιθανότητες πρόκροσης, σύμφωνα με τον Έλληνα διεθνή άσο

Κατσουράνης εν όψει Κόστα Ρίκα: Δεν είμαστε φαβορί, αλλά ούτε και αουτσάιντερ
Η Ελλάδα δεν είναι το φαβορί στην αναμέτρηση με την Κόστα Ρίκα, όπως δήλωσε στο κανάλι της ΕΠΟ, ο Κώστας Κατσουράνης.

Ο δειθνής αμυντικός μέσος, που εξέτισε την ποινή του, τόνισε ότι οι πιθανότητες πρόκρισης είναι μοιρασμένες, ενώ ξεκαθάρισε ότι η Εθνική θα κάνει τα πάντα για να περάσει στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Κλείσιμο
«Είναι ένα παιχνίδι νοκ-άουτ. Είναι δύσκολο και θέλει τύχη. Δεν θα έλεγα ότι είμαστε φαβορί, αλλά ούτε και αουτσάιντερ. Το παιχνίδι είναι 50-50... Και οι δύο ομάδες, θεωρώ, πως έχουν τις ίδιες πιθανότητες να περάσουν. Παίζουμε με μία καλή ομάδα. Με μία πολύ καλή και οργανωμένη ομάδα. Σε ένα δύσκολο γκρουπ βγήκε πρώτη. Τακτικά είναι πολύ καλή. Έχουμε δύσκολο βράδυ, αλλά θα κάνουμε τα πάντα».

Όσον αφορά στα χαρακτηριστικά που θα πρέπει να έχουν οι Έλληνες διεθνείς, τόνισε: «Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στον στόχο που έχουμε, να περάσουμε στα προημιτελικά. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά αν είμαστε συγκεντρωμένοι και πιάσουμε απόδοση ανάλογη με αυτή του ματς με την Ακτή Ελεφαντοστού, μπορούμε. Βέβαια, άλλη ομάδα η Κόστα Ρίκα, άλλη η Ακτή Ελεφαντοστού. Στο ποδόσφαιρο κάθε παιχνίδι έχει τις δικές του δυσκολίες. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να είμαστε ανταγωνιστικοί και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πάρουμε την πρόκριση».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης