Άγριες Μέλισσες: Ο Γιάννης Στάνκογλου αποκάλυψε πως βάζει δικές του πινελιές στο ρόλο του

Άγριες Μέλισσες: Ο Γιάννης Στάνκογλου αποκάλυψε πως βάζει δικές του πινελιές στο ρόλο του

«Αλλά αυτό είναι και δουλειά μας, να πηγαίνουμε ένα σκαλοπάτι πιο πάνω το σενάριο, τις λέξεις και τις δράσεις», λέει ο ηθοποιός

Giannis_Stankoglou
Για το ρόλο του στις «Άγριες Μέλισσες» μίλησε ο Γιάννης Στάνκογλου. Ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι όταν ο Κυπραίος σκοτώνει τον γιο του Νέστορα, η σκηνή στην οποία τον λύνει και τον αγκαλιάζει στο πάτωμα δεν υπήρχε στο αρχικό σενάριο, αλλά το έκανε ο ίδιος από μόνος του.

Οι σκηνές που αποκαλύπτεται πως ο Θωμάς σκότωσε τον γιο του Νέστορα ήταν συγκλονιστικές ερμηνευτικά…
Είναι μια δική μου προσπάθεια. Κοιμάμαι και ξυπνάω και σκέφτομαι γιατί μερικά πράγματα δεν είναι στο σενάριο και ο ηθοποιός πρέπει να βάζει τις δικές του πινελιές. Στο σενάριο δεν υπήρχε στη συγκεκριμένη σκηνή το ότι ο Κυπραίος όταν τον σκοτώνει, τον λύνει και τον αγκαλιάζει. Μου βγήκε και το δούλεψα κατά αυτόν τον τρόπο ώστε ο ήρωας, ο Κυπραίος, να συνειδητοποιήσει τι έχει κάνει. Αλλά αυτό είναι και δουλειά μας, να πηγαίνουμε ένα σκαλοπάτι πιο πάνω το σενάριο, τις λέξεις και τις δράσεις.

Ο Θωμάς ξέρει ότι αυτός σκότωσε τον γιο του Νέστορα. Θα προσπαθήσει να λυτρωθεί από αυτό;
Το αν λυτρωθεί εξαρτάται από τη σεναριογράφο Μελίνα Τσαμπάνη γιατί και ο καθένας έχει τη δική του σκέψη για το τι ακριβώς μπορεί να είναι η λύτρωση για αυτόν τον άνθρωπο. Οπότε θα δείξει η συνέχεια. Είναι δύσκολο, βέβαια, να λυτρωθεί ένας τέτοιος χαρακτήρας αλλά, ναι, το θέμα είναι πού θα σε πάει η ζωή. Πού θα σε πάει η πένα της Μελίνας αυτή τη στιγμή, η οποία είναι πολύ καλή, είναι εξαιρετική.

πηγή: TV O’ Clock
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης