Μια από τις πιο ωραίες εκπλήξεις περίμενε τους θεατές της παράστασης «Εξάρχεια- Μπραχάμι», που παρουσιάζει κάθε Σάββατο ο Χρήστος Θηβαίος με τους String Demons στη μουσική σκηνή Σφίγγα, όταν ανάμεσα τους βρισκόταν και ο Γιάννης Χαρούλης, πολλά χρόνια φίλος του Χρήστου Θηβαίου.
Ο Χρήστος Θηβαίος φίλος και συνεργάτης του Θάνου Μικρούτσικου, βασίζει μεγάλο μέρος του προγράμματος του στα τραγούδια του σπουδαίου συνθέτη. Όπως ήταν αναμενόμενο ο Θηβαίος τον κάλεσε επί σκηνής και τραγούδησαν μαζί τον «Αμλετ της Σελήνης» ένα σπουδαίο τραγούδι του Θάνου Μικρούτσικου που περνά δύσκολες στιγμές στο νοσοκομείο, σε στίχους Αλκη Αλκαίου.
Δείτε στο παρακάτω βίντεο τον Γιάννη Χαρούλη σε μια συγκινητική ερμηνεία μαζί με τον Χρήστο Θηβαίο και τους String Demons:
Η επένδυση στον σύγχρονο χώρο εργασίας ξεκινά με μια απόφαση: να αντιμετωπιστεί το εργασιακό περιβάλλον ως αυτό που πραγματικά είναι, ένα κρίσιμο κομμάτι της στρατηγικής της επιχείρησης. Η ΔΡΟΜΕΑΣ προσφέρει ακριβώς αυτό.
Ανεξήγητη απώλεια βάρους, εξάντληση, μειωμένη όρεξη ή δυσκολία στην κίνηση αποτελούν κάποια από τα «σημάδια» της δυσθρεψίας που συνήθως περνάνε απαρατήρητα
Ο σύγχρονος maritime professional διαχειρίζεται υπερσύγχρονα πλοία, διεθνή πληρώματα και διαρκώς μεταβαλλόμενες απαιτήσεις. Ποια εκπαίδευση σε προετοιμάζει πραγματικά για αυτόν τον κόσμο;