Σπύρος Χατζηαγγελάκης: Η Μαίρη Συνατσάκη ήταν η μούσα μου

Σπύρος Χατζηαγγελάκης: Η Μαίρη Συνατσάκη ήταν η μούσα μου

«Εννοείται πως έχω κλάψει για γυναίκα. Άργησα να καταλάβω πόσο επουλωτικό είναι να κλαις σε χωρισμούς και σε έρωτες», είπε ο ηθοποιός

Mary_Spyros
Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης ήταν ένας από τους καλεσμένους του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ο πρωταγωνιστής του «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» μίλησε για την ενασχόλησή του με την φωτογραφία και αποκάλυψε πως ο λόγος που ασχολήθηκε ήταν η πρώην σύντροφός του η Μαίρη Συντατσάκη.

«Βεβαίως και έχω φωτογραφήσει σύντροφό μου» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης σε σχετική ερώτηση του παρουσιαστή του ΑΝΤ1. «Η πρώην κοπέλα μου, η Μαίρη Συνατσάκη, ήταν η μούσα μου. Εξαιτίας της ξεκίνησα τη φωτογραφία. Από εκεί ξεκίνησα. Κάπως συνδέεσαι με τον άνθρωπο που φωτογραφίζεις και, αν μη τι άλλο, δεν γίνεται να μην συνδεθείς και με τον άνθρωπό σου».



«Έχω ένα πορτοφόλιο με φωτογραφικό υλικό αρκετά μεγάλο. Εδώ και δυο μήνες έχω διαπιστώσει ότι φωτογραφίζω ένα τρίπτυχο. Είτε όμορφες γυναίκες αποθεώνοντάς τις, με τον τρόπο που τις φωτογραφίζω, είτε μικρά παιδάκια, είτε παπούδες μεγάλους σε ηλικία. Κάπου εκεί βρίσκομαι εδώ», σημείωσε ο ηθοποιός.

«Tα μικρά αγοράκια είναι ο μικρός Σπυράκος που θαυμάζει γυναικείο φύλο αλλά τελικά θα καταλήξει ένας μοναχικός καβαλάρης παππούς», παραδέχθηκε και συνέχισε: «Έχω αυτό τον φόβο της μοναξιάς».

«Εννοείται πως έχω κλάψει για γυναίκα. Άργησα να καταλάβω πόσο επουλωτικό είναι να κλαις σε χωρισμούς και σε έρωτες», κατέληξε ο πρωταγωνιστής του «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα».

Σπύρος Χατζηαγγελάκης: "Η Μαίρη Συνατσάκη ήταν η μούσα μου"
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης