Γιώργο Αγγελόπουλε, που σε λένε και Ντάνο, γιατί τώρα θα σε φωνάζουν Αντρέι Τζόρτζεβιτς;

Γιώργο Αγγελόπουλε, που σε λένε και Ντάνο, γιατί τώρα θα σε φωνάζουν Αντρέι Τζόρτζεβιτς;

Αν θέλετε να μάθετε το βιογραφικό του νέου guest ρόλου που ανέλαβε ο νικητής του Survivor I στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 «Αν ήμουν πλούσιος», διαβάστε παρακάτω και δείτε φωτογραφίες από τα πρώτα γυρίσματα

ER8A8631
Θυμάστε που σας ζητήσαμε να «Ξεχάστε τον Ντάνο που ξέρατε», καθώς ο Σκιαθίτης νικητής του Survivor Ι αποφάσισε να συνεχίσει δυναμικά την καριέρα του στην υποκριτική; Ε, τώρα έχουμε όλες τις λεπτομέρειες για τον Αντρέι Τζόρτζεβιτς, τον ρόλο που ανέλαβε στη σειρά «Αν ήμουν πλούσιος» του ΑΝΤ1.

ER8A9144

ER8A8905

Είναι 35 χρόνων, μεγαλωμένος στην Ελλάδα από Σέρβους γονείς, πρώην αστυνομικός και νυν ιδιωτικός ντετέκτιβ και στη σειρά αναλαμβάνει να διερευνήσει, για λογαριασμό του οργανισμού της τυχερής τριπλέτας, το θέμα της Σμαράγδας. Υπάρχουν υποψίες ότι η ανήλικη έχει πέσει θύμα εκμετάλλευσης... Ο Αντρέι Τζόρτζεβιτς, επιπλέον, είναι ευφυής, μεθοδικός, πολυμήχανος και γοητευτικός με αχίλλειο πτέρνα του το γυναικείο φύλο. Είναι φαν του ποδοσφαίρου και πρώην παίκτης στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα, επίσης παίρνει τη ζωή πολύ στα σοβαρά, όπως και τις υποθέσεις που αναλαμβάνει να εξιχνιάσει. Κάθε υπόθεση γι’ αυτόν είναι προσωπική και η απόδοση δικαιοσύνης είναι ο μοναδικός στόχος του.

ER8A8785

ER8A8631_2
Κλείσιμο


Εντάξει δεν είναι και ο Μπάτμαν, αλλά και το «Αν ήμουν πλούσιος» δεν διαδραματίζεται στο Γκόθαμ Σίτι.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης