Η Τζένη Μπαλατσινού ευχαριστεί τη Σοφία Κοκοσαλάκη
Η συγκινητική της ανάρτηση στο instagram
Η δυσάρεστη είδηση για τον θάνατο της επιτυχημένης σχεδιάστριας, που εδώ και λίγες ώρες κάνει τον γύρο του Διαδικτύου, έχει προκαλέσει σοκ στον χώρο της μόδας.
Πριν από λίγο η Τζένη Μπαλατσινού θέλησε να αποχαιρετήσει τη Σοφία Κοκοσαλάκη μέσω instagram.
«Η Σοφία ήταν η πρώτη που ξεχώρισε διεθνώς στη γενιά της. Όλοι όσοι δουλεύαμε στο χώρο της μόδας στην δεκαετία του '90, ήμασταν περήφανοι για αυτήν. Δεν θα ξεχάσω τις υπέροχες φωτογραφικές παραγωγές που έκανε με τον @billgeorgoussis. Παράδειγμα για όλους η ταπεινότητα και η προσήλωση στην δουλειά της. Δεν ασχολήθηκε ποτέ με τα «μικρά» γιατί η στόφα της, ήταν για τα «μεγάλα». Αντίο @sophiakokosalaki και σε ευχαριστούμε για όλα όσα άφησες πίσω σου..».
Τέσσερα χρόνια μετά την έναρξή τους, τα «Γαλανόλευκα Αστέρια by EKO» έχουν εξελιχθεί σε μία από τις σημαντικότερες αναπτυξιακές δράσεις του ελληνικού μπάσκετ, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι το μέλλον του αθλήματος χτίζεται από τις μικρές ηλικίες.
Η σύγχρονη μεταλλευτική δραστηριότητα, δεν καθορίζεται μόνο από την παραγωγή πρώτων υλών, αλλά και από τον τρόπο με τον οποίο εντάσσεται στο κοινωνικό, οικονομικό και περιβαλλοντικό πλαίσιο, στο οποίο λειτουργεί και το πως αλληλοεπιδρά με αυτό.