Την πιο συγκινητική ανάρτηση έκανε στο λογαριασμό του στο Instagram o Βαγγέλης Μόρας. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής με αφορμή τη συμπλήρωση τεσσάρων χρόνων από την ημέρα που πέθανε ο αδερφός του θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα μέσα από τα social media.
Ο αδερφός του, Δημήτρης Μόρας, είχε διαγνωστεί με λευχαιμία τον Μάρτιο του 2014 και νοσηλεύτηκε για πολύ καιρό στην Αυστραλία, ενώ στη συνέχεια είχε μεταφερθεί στη Λάρισα για να συνεχίσει τη νοσηλεία. Ωστόσο, έχασε τελικά τη ζωή του σε ηλικία 33 ετών.
Ο Βαγγέλης Μόρας δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον αδερφό του μέσα από το νοσοκομείο, στη λεζάντα της οποίας έγραψε χαρακτηριστικά: «Περάσανε 4 χρόνια και πίστευα ότι θα είναι πιο εύκολη και πιο διαχειρίσιμη συναισθηματικά αυτήν η μέρα, αλλά δυστυχώς είναι πολύ πιο δύσκολη. Η εικόνα σου τριγυρνάει στο μυαλό μου εδώ και μια βδομάδα και το κάνει πολύ δύσκολο, αλλά και πολύ όμορφο γιατί είναι σαν να σε έχω δίπλα μου!!! Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι ότι σε λατρεύω και ότι μου λείπεις πολύ !!! ΓΙΝΕ ΔΟΤΗΣ ΜΥΕΛΟΥ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ !!! Στην φωτό που βλέπετε κάνω ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ, όποτε μην φοβάστε απλά ενημερωθείτε σωστά».
Στη ροή της ημέρας μας, κάθε στιγμή μετράει. Και όταν κάτι απρόοπτο συμβεί στον δρόμο, αυτό που κάνει τη διαφορά είναι να μπορούμε να το διαχειριστούμε γρήγορα και απλά, χωρίς να χάσουμε τον ρυθμό μας.
Η τεχνητή νοημοσύνη αποτελεί βασική επιχειρησιακή δεξιότητα. Η κατανόηση και η αξιοποίηση του AI δεν είναι πια επιλογή, αλλά αναγκαιότητα για κάθε επαγγελματία και επιχείρηση