Ο Βασίλης Λυριτζής έφυγε από τη ζωή το πρωί της Τρίτης μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. Ο δημοσιογράφος τον τελευταίο μήνα νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Άγιος Σάββας και έδινε τη δική του μάχη. Η Σία Κοσιώνη μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» αποχαιρέτησε τον συνάδελφό της και εξήρε την προσωπικότητα του.
«Ένας ζεστός, γλυκός, προσιτός, άνθρωπος. Και κυρίως ανοιχτός στους νέους ανθρώπους. Γνωρίζαμε την περιπέτεια την οποία αντιμετώπιζε ο Βασίλης. Αλλά ο ίδιος τη ζούσε και την αντιμετώπιζε με τέτοια αξιοπρέπεια και δύναμη, όπως πάντα ήταν δυνατός και στη ζωή του και στις μάχες που έδινε στον επαγγελματικό του στίβο».
Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Vodafone κατακτά την 1η θέση καλύτερου εργοδότη στην Ελλάδα, ενώ για 8η χρονιά αναγνωρίζεται ως Top Employer από το διεθνώς αναγνωρισμένο οργανισμό Top Employers Institute.
Ξεκίνησε επίσημα το rebranding του ΟΠΑΠ σε Allwyn – Νέες και αναβαθμισμένες εμπειρίες για τους πελάτες, με τη δύναμη της ψηφιοποίησης και της καινοτομίας. Νέα «σελίδα» για το δίκτυο καταστημάτων και τις ψηφιακές πλατφόρμες – Το Allwyn.gr είναι ήδη στον «αέρα»!
Μέσα σε κλίμα χαράς και αισιοδοξίας, η ελληνική εταιρεία γιόρτασε με εργαζομένους, πελάτες και συνεργάτες τα Χριστούγεννα και τις εορτές του νέου έτους