Η οργισμένη απάντηση της Βατίδου στον Μουτσινά: «Το λάθος είσαι εσύ»

Η οργισμένη απάντηση της Βατίδου στον Μουτσινά: «Το λάθος είσαι εσύ»

Αφορμή ήταν τα σχόλια του παρουσιαστή γα ένα θέμα σχετικά με την ίδια, την κόρη της και το GNTM

evi_batidou
Η Εύη Βατίδου ξέσπασε μέσω Instagram κατά του Νίκου Μουτσινά, ο οποίος σχολίασε με τον καυστικό του τρόπο δηλώσεις του μοντέλου σχετικά με το GNTM και το ενδεχόμενο να συμμετέχει στο μέλλον η κόρη της.  Ο Νίκος Μουτσινάς, λοιπόν, έπαιξε στην εκπομπή του το συγκεκριμένο βίντεο με τις δηλώσεις και έκανε το δικό του σχόλιο, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση της Εύης Βατίδου, η οποία ξέσπασε κατά του παρουσιαστή μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.



«Σχετικά με τα σχόλια σου στην εκπομπή σου και το μονταρισμένο βίντεο που κόβεις το λόγο μου για να δημιουργήσεις εντυπώσεις και την κακή απόδοση δημοσιογραφίας όπως αποκαλείσαι Δημοσιογράφος - παρουσιαστής - ηθοποιός σου απαντώ «Το λάθος είσαι ΕΣΥ» και «Το κραγιόν μου που σου αρέσει θα στο στείλω να το δοκιμάσεις! ΚΥΡΙΕ», έγραψε η Εύη Βατίδου.



Δείτε στο βίντεο τα σχόλια του Νίκου Μουτσινά και παρακάτω την ανάρτηση της Εύης Βατίδου:





Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Σχετικα με τα σχολια σου στην εκπομπη σου και το μονταρισμενο βιντεο που κοβεις το λογο μου για να δημιουργησεις εντυπωσεις και την κακη αποδοση δημοσιογραφιας οπως αποκαλεισαι Δημοσιογραφος -παρουσιαστης - ηθοποιος σου απαντω " Το λαθος εισαι ΕΣΥ " και "Το κραγιον μου που σου αρεσει θα στο στειλω να το δοκιμασεις! ΚΥΡΙΕ ... @nikosmoutsinas

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Evi Vatidou 🌻 (@evivatidou_official) στις

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης