Στα νότια προάστια συναντήθηκαν ο τραγουδιστής Κώστας Μαρτάκης με τον PR Manager Γιώργο Ντάβλα, απολαμβάνοντας τον καφέ τους σε γνωστό στέκι.
Ευδιάθετοι και όμορφοι απόλαυσαν τον καφέ τους, συζήτησαν για τα επαγγελματικά τους και έκαναν τη βόλτα τους στην πλατεία Εσπερίδων στην Γλυφάδα. Κι έβγαλαν και μια selfie!
Ο τραγουδιστής Κώστας Μαρτάκης, την ώρα που πλησιάζει η χειμερινή σεζόν για τα νυχτερινά κέντρα, δεν έχει αποκαλύψει ακόμη τα επαγγελματικά του σχέδια.
Ο Chef θα παρουσιάσει μέσα από τα ψηφιακά του κανάλια (Instagram, Facebook και YouTube) δύο νέες σειρές επεισοδίων, βασισμένες σε ένα φρέσκο concept, ειδικά σχεδιασμένο για την AEG
Ο Όμιλος Active πρωταγωνιστεί στη νέα τεχνολογική εποχή, διευκολύνοντας την ψηφιακή μετάβαση και οδηγώντας τις εξελίξεις σε μια σειρά από κρίσιμους τομείς για το μέλλον της χώρας, όπως για παράδειγμα της Εκπαίδευσης.
Για την Coca-Cola, τα Χριστούγεννα δεν είναι απλώς μια γιορτή. Είναι η στιγμή που η μαγεία της προσφοράς συναντά την ανάγκη για αλληλεγγύη. Η εποχή που μας θυμίζει πόσο σημαντικό είναι να στεκόμαστε δίπλα σε όσους μας χρειάζονται.