Αντώνης Ρέμος - Υβόννη Μπόσνιακ: Δείτε όλα όσα έγιναν στο γάμο της χρονιάς

Αντώνης Ρέμος - Υβόννη Μπόσνιακ: Δείτε όλα όσα έγιναν στο γάμο της χρονιάς

Ένας λαμπερός γάμος με 350 καλεσμένους από το χώρο του θεάματος αλλά και ηχηρά ονόματα του επιχειρείν - Υπέρκομψο το ζεύγος - Ένα πάρτυ όπου τραγούδησαν πολλοί μουσικοί αστέρες - Μεγάλη έκπληξη της βραδιάς ο  Ερος Ραματσότι

yvonni-remos_main01
Πιο ευτυχισμένοι από ποτέ και έπειτα από σχεδόν 10 χρόνια κοινού βίου και τη γέννηση της κόρης τους, Ελένης, ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, ενώπιον 350 καλεσμένων.

Η λαμπερή τελετή πραγματοποιήθηκε στο κτήμα του προέδρου του Alpha Δημήτρη Κοντομηνά, ο οποίος ήταν ένας εκ των τεσσάρων κουμπάρων του ζευγαριού. Οι υπόλοιποι τρεις ήταν ο Κώστας Πηλαδάκης, η κολλητή φίλη της νύφης, Μαρία Μπεκατώρου και ο ιδιοκτήτης του Nammos Γιάννη Παπαλέκας.
Στιγμιότυπα από το γάμο του Αντώνη Ρέμου με την Υβόννη Μπόσνιακ (1)

Στιγμιότυπα από το γάμο του Αντώνη Ρέμου με την Υβόννη Μπόσνιακ (2)

Κλείσιμο
Στιγμιότυπα από το γάμο του Αντώνη Ρέμου με την Υβόννη Μπόσνιακ (3)

Στιγμιότυπα από το γάμο του Αντώνη Ρέμου με την Υβόννη Μπόσνιακ (4)

Στιγμιότυπα από το γάμο του Αντώνη Ρέμου με την Υβόννη Μπόσνιακ (5)


Η Υβόννη Μπόσνιακ φόρεσε ένα εντυπωσιακό λευκό εξώπλατο νυφικό με ένα μακρύ πέπλο. Το μπούστο τόνιζε εξαιρετικά το στήθος, ενώ ρομαντικό τόνο έδωσε και το μακρύ πέπλο που ξεκινούσα από το κλασικό σινιόν που επέλεξε για τα μαλλιά της. Από την πλευρά του, ο επιτυχημένος τραγουδιστής προτίμησε ένα κλασικό μαύρο κοστούμι με λευκό πουκάμισο και παπιγιόν, ενώ έδειχνε να μην μπορεί να πάρει τα μάτια του από την αγαπημένη του.

Γάμος 1

Το ζευγάρι επιμελήθηκε προσωπικά πολλές από τις λεπτομέρειες της τελετής, έτσι ώστε να είναι σίγουροι ότι όλα θα είναι έτσι όπως αυτοί το είχαν φανταστεί για την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής τους.

Η guest list περιελάμβανε συναδέλφους του γαμπρού, επώνυμες φίλες της νύφης, αλλά και ηχηρά ονόματα του επιχειρείν εντός και εκτός Ελλάδας.
yvonni-remos03
yvonni-remos04

Το μενού το επιμελήθηκε προσωπικά ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, ενώ ακολούθησε παρέλαση μουσικών αστέρων, σε ένα πάρτυ αντίστοιχο σε κέφι με αυτά για τα οποία είναι διάσημος ο γαμπρός Αντώνης Ρέμος.

Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει η ορχήστρα του, αλλά και ο φίλος και μόνιμος συνεργάτης του Αντώνη στα live του, ο dj Αντώνης Δημητριάδης, ο οποίος και ανέβηκε στα decks για να ανοίξει τη βραδιά.

Μετά την τελετή του γάμου, το ζεύγος επιβιβάστηκε σε βάρκα με την κόρη τους και κατευθύνθηκε προς το χώρο που πραγματοποιήθηκε η λαμπερή δεξίωση.

Η βραδιά ξεκίνησε και το λαμπερό ζεύγος έκανε την είσοδό του στο χώρο της δεξίωσης με την επιτυχία του Αντώνη Ρέμου «Μέχρι το τέλος του κόσμου».
yvonni-remos06
yvonni-remos05
yvonni-remos02
eros01
O Έρος Ραμαζότι με την γυναίκα του
eros-marinakis01
Ο εφοπλιστής Βαγγέλης Μαρινάκης με τον διάσημο τραγουδιστή Έρος Ραμαζότι
dimitriadis01
Ο Dj Αντώνης Δημητριάδης έδωσε μια ξεχωριστή νότα στο πάρτυ, με τις μουσικές του επιλογές
table10


Οι καλεσμένοι

Η λίστα των καλεσμένων περιελάμβανε -μεταξύ άλλων- τη Μαριάννα Λάτση και τον γιο της Πάρι Κασιδόκωστα, τον Θόδωρο και τη Γιάννα Αγγελοπούλου, τον εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, τον Βαρδή και τη Μαριάννα Βαρδινογιάννη, τα ζεύγη Ζέιν και Χούρι και τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Καλεσμένοι ήταν επίσης γνωστοί Τούρκοι επιχειρηματίες, όπως ο ισχυρός άνδρας του ομίλου Dogus Φερίτ Σαχένκ, o πρώην πρόεδρος της Γαλατασαράι, Ουνάλ Αϊσάλ με την Ελληνίδα σύζυγό του Φανή Γραμματικόγιαννη, ο διάσημος σεφ Νουσρέτ Γκιοκτσέ, γνωστός ως «Salt Bae» από τον ιδιόρρυθμο τρόπο που αλατίζει το κρέας στα εστιατόριά του, αλλά και η Τασία Δενδρινού, η φημισμένη «Τασία από το Φισκάρδο».

Οι υπόλοιποι ήταν συνάδελφοι του Ρέμου που διατηρούν στενή φιλική σχέση μαζί του και, ενώ πολλοί από αυτούς τραγουδήσουν στην τεράστια σκηνή που στήθηκε ειδικά για τη βραδιά.

Γάμος 4


Το «παρών» έδωσαν επίσης ο Γιάννης Πάριος, η Αννα Βίσση, ο Σάκης Ρουβάς με την Κάτια Ζυγούλη, ο Γιώργος Μαζωνάκης, η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης, ο Βασίλης Καρράς, η Νατάσα Θεοδωρίδου, η Μελίνα Ασλανίδου ο Κωνσταντίνος Αργυρός, η Τάμτα, η Ελένη Φουρέιρα, η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς, η Ελενα Παπαρίζου, οι Μέλισσες, ο Στέλιος και ο Αγγελος Διονυσίου και ο Λάμπης Λιβιεράτος.

Η πιο μεγάλη έκπληξη, όμως, που ετοίμασε ο Ρέμος για τους καλεσμένους του ήταν η παρουσία του Ερος Ραματσότι, ο οποίος φιλοξενείται αυτή την περίοδο στην κατοικία του τραγουδιστή στη Μύκονο μαζί με την οικογένειά του.

Ο ίδιος έδωσε μια ξεχωριστή ρομαντική νότα με τη φωνή του στην πιο ευτυχισμένη στιγμή του ζευγαριού.

Γάμος 2

Γάμος 3


remone
remosivoni22

gamos01_2




voskopoulos
Ο Τόλης Βοσκόπουλος, η Άντζελα Γκερέκου και η κόρη τους

vandi
Η Δέσποινα Βανδή με εντυπωσιακή τουαλέτα




panagopoulou
Η Κατερίνα Παναγοπούλου





zouganelis
Ο Γιάννης Ζουγανέλης

remos_gamos2
Η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς



remkf01
Βασίλης Καράς
remkf02
Λάκης Γαβαλάς
remkf03
Γλυκερία
remkf04
Χρήστος Δάντης
remkf05
Ναταλία Γερμανού
remkf06
Θέμης Γεωργαντάς, Γιώργος Λιάγκας
remkf07
Μαρινέλλα
remkf08
Έμυ Λιβανίου
remkf09
Δέσποινα Μοιραράκη
remkf010
remkf011
Γρηγόρης Αρναούτογλου
remos_gamos
Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης