Η ηθοποιός που ισχυρίζεται ότι έκανε σεξ με φάντασμα ποζάρει με το μπικίνι της

Η ηθοποιός που ισχυρίζεται ότι έκανε σεξ με φάντασμα ποζάρει με το μπικίνι της

Η Natasha Blasick... παίζει με τον φωτογραφικό φακό 

SPL5022543_017
Η ηθοποιός Natasha Blasick απαθανατίστηκε με το μπικίνι της στο Miami να απολαμβάνει τον ελεύθερο χρόνο της στην παραλία. Φορώντας μαύρο σέξι μαγιό έδειχνε να απολαμβάνει τα κλικ του φωτογραφικού φακού και να αδιαφορεί για τα βλέμματα των λουόμενων.  

Η Ουκρανή ηθοποιός έγινε ευρέως γνωστή πριν μερικά χρόνια όταν βρέθηκε στην εκπομπή «This Morning και μοιράστηκε με το τηλεοπτικό κοινό μια μεταφυσική εμπειρία που ισχυρίστηκε ότι βίωσε. Λίγο έως πολύ ισχυρίστηκε ότι έκανε έρωτα με ένα... φάντασμα.

«Ένιωσα κάτι να μπαίνει στο δωμάτιο! Δεν μπορούσα να δω κανέναν. Ξαφνικά ένιωσα ότι κάτι με άγγιζε! Τα χέρια με έσπρωχναν ανεξάρτητα από τη θέλησή μου, και έπειτα ένιωσα το βάρος ενός άλλου σώματος πάνω μου. Αλλά δεν μπορούσα να δω κανέναν!

Αρχικά ένιωθα πολύ μπερδεμένη, αλλά στη συνέχεια αποφάσισα να χαλαρώσω και ήταν πραγματικά ευχάριστο! Το απόλαυσα. Με έκανε να νιώσω πολύ ζεστά και όμορφα! Ήμουν άνετα, ένιωθα αγάπη και υποστήριξη, ενώ απαντήθηκαν και τα ερωτήματά μου για το αν υπάρχει εκεί έξω κάτι άλλο», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.


SPL5022543_008
SPL5022543_004
SPL5022543_003
SPL5022543_017

Φωτογραφίες: SPLASHNEWS/IDEAL IMAGE 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης