Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν λίγο πριν τις 8 το βράδυ ο Σάκης Τανιμανίδης και η εκλεκτή της καρδιάς του, Χριστίνα Μπόμπα. Ο πολυαναμενόμενος γάμος έγινε στη Σίφνο -και συγκεκριμένα στην εκκλησία του Ταξιάρχη, στο Βαθύ.
Το νυφικό που σχεδίασε η Σήλια Κριθαριώτη ειδικά για την Χριστίνα Μπόμπα ήταν όλο κεντημένο με πολύτιμα στολίδια και συνέχιζε με τούλι στο κάτω μέρος, ενώ ιδιαίτερα εντυπωσιακό ήταν το πίσω μέρος, καθώς όλη η πλάτη ήταν ανοιχτή, με το σκίσιμο να φτάνει μέχρι το πλάι. Την εντυπωσιακή εμφάνιση της νύφης ολοκλήρωσε το κεντημένο πέπλο, που έπεφτε αέρινα, δημιουργώντας μεγάλη ουρά και κρύβοντας την εντυπωσιακή της πλάτη.
Η νύφη έφτασε με φουσκωτό σκαφάκι στο εκκλησάκι όπου την συνόδευε ο πατέρας της, παραδίδοντάς την στον γαμπρό. Ο Σάκης Τανιμανίδης την πλησίασε, της έδωσε ένα τρυφερό φιλί και οι καλεσμένοι τους καταχειροκρότησαν.
Εντυπωσιακή ήταν και η άφιξη του παρουσιαστή στην εκκλησία, καθώς περπάτησε στους δρόμους της Σίφνου χορεύοντας ποντιακά, με πλήθος καλεσμένων να τον χειροκροτεί. Ο γαμπρός προτίμησε ένα ασπρόμαυρο κουστούμι, όπως και οι φίλοι του, που τον συνόδευσαν στην εκκλησία.
Κλείσιμο
Η δεξίωση θα γίνει στο σπίτι των κουμπάρων τους, που βρίσκεται στην ίδια παραλία.
Η Groupama Ασφαλιστική μετατρέπει τη σύγχρονη ασφάλιση αυτοκινήτου σε ένα δυναμικό εργαλείο προστασίας, που ακολουθεί τον ρυθμό της καθημερινότητας και τις πραγματικές ανάγκες κάθε οδηγού.
Αξίζει να ανήκεις στο δυναμικά εξελισσόμενο οικοσύστημα του PADU, ειδικά αν είσαι πελάτης της Nova. Γιατί τότε οι επιλογές σου δεν σταματούν στις προσφορές, αλλά διευρύνονται μέσα από ένα περιβάλλον που εμπλουτίζεται διαρκώς με ολοένα και περισσότερα exclusive deals. Εδώ θα τις βρεις όλες.