Η Μαριάννα Γουλανδρή και ο Φίλιππος Λαιμός θα καλωσορίσουν, φέτος, την άνοιξη το πρώτο τους παιδάκι. Η εγγονή της Μαριάννας Βαρδινογιάννη είναι έγκυος και τα ευχάριστα νέα τα ανακοίνωσε η ίδια μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram.
Η Μαριάννα, ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία, όπως γράφει. ήταν μόλις 3 μηνών έγκυος όταν έγινε η λήψη της. Η ίδια, μάλιστα, χαρακτήρισε το μωρό που περιμένει ως «παιδί της άνοιξης» καθώς θα γεννηθεί μέσα στους επόμενους δύο μήνες.
Διαθέτει 5 ακαδημαϊκές σχολές και 10 πανεπιστημιακά προγράμματα - Πάνω από 35 χρόνια εμπειρίας στη βρετανική τριτοβάθμια εκπαίδευση, με χιλιάδες αποφοίτους από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.