Nέο «πολιτιστικό κέντρο» αφιερωμένο στα «χρυσά» χρόνια του ΠΑΣΟΚ ανοίγει στο Γκάζι

Nέο «πολιτιστικό κέντρο» αφιερωμένο στα «χρυσά» χρόνια του ΠΑΣΟΚ ανοίγει στο Γκάζι

Η έναρξη προγραμματίζονται για την ερχόμενη Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου, ημερομηνία που επιλέχτηκε με ενάργεια, αφού τη συγκεκριμένη ημέρα τιμάται η μνήμη του Αγίου Ανδρέα, εύγλωττος ο συνειρμός με το μικρό όνομα του ιδρυτή του Πα.Σο.Κ

Nέο «πολιτιστικό κέντρο» αφιερωμένο στα «χρυσά» χρόνια του ΠΑΣΟΚ ανοίγει στο Γκάζι
Αναρριγείς στο άκουσμα και μόνο των λέξεων σοσιαλισμός, Ολυμπιακή Αεροπορία, πρασινοφρουρός; Νοσταλγείς τις λαοσυνάξεις του αείμνηστου Ανδρέα Παπανδρέου; Στο άκουσμα και μόνο της λέξης νεύμα νιώθεις να διαπερνά ηλεκτρική εκκένωση την ύπαρξή σου; Ε, τότε πιθανότατα έχεις βρει το νέο στέκι σου.

Οι δημιουργοί της λαοπρόβλητης Facebook σελίδας «Παλιό Πα.Σο.Κ. - Το Ορθόδοξο» αποφάσισαν να αναστήσουν όλα τα στερεότυπα της χρυσής περιόδου του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος και να αναπαραστήσουν σε έναν καινούργιο χώρο στο Γκάζι. Τα θυρανοίξια του πολιτιστικού κέντρου “Η Αλλαγή”, όπως θα λέγεται, στον αριθμό 60 της οδού Βουτάδων προγραμματίζονται για την ερχόμενη Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου. Ημερομηνία που επιλέχτηκε με ενάργεια, αφού τη συγκεκριμένη ημέρα τιμάται η μνήμη του Αγίου Ανδρέα – εύγλωττος ο συνειρμός με το μικρό όνομα του ιδρυτή του Πα.Σο.Κ. Την ώρα που το Κίνημα μετασχηματίζεται, έπειτα και από την πρόσφατη εκλογή της Φώφης Γεννηματά, σε Δημοκρατική Συμπαράταξη, οι διαχειριστές του “Παλιού Πα.Σο.Κ. - Του Ορθόδοξου” δηλώνουν καθόλα πρόθυμοι να πράξουν το ιστορικό καθήκον τους, δημιουργώντας έναν χώρο-χρονοκάψουλα. Με μότο τους το τρίπτυχο “Σαμπάνια – Σολωμός – Σοσιαλισμός” και τη συνεργασία του διάσημου cafe-bistot “Cap Cap” είναι σαν έτοιμοι από καιρό να σερβίρουν στο λαό που δεν ξεχνά κοκτέιλ Πασοκ-ίτο, ευφάνταστα προφι-Ντελόρ, γαρύφαλα και φυσικά άφθονο ουίσκι. Όλα από τα χέρια αεροσυνοδών (το πιάσατε το υπονοούμενο;) της Green Airlines, ενώ στο background πιθανότατα θα εναλλάσσονται το θρυλικό “O Fortuna” του Carl Orff με τα ανεξίτηλα σουξέ της Ρίτας (της Σακελλαρίου). Ατέλειωτη, αγνή, ένοχη πασοκική απόλαυση. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης