Ακόμη και στον πάγκο γίνονται καβγάδες στο «Survivor». Τη στιγμή που αγωνιζόταν ο Bo με τον Γιάννη Σπαλιάρα, η αγωνία του Γιώργου Αγγελόπουλου «χτύπησε» κόκκινο. Στην ένταση της στιγμής, έσπρωξε τον Γιώργο Χρανιώτη για να φύγει από μπροστά του. Ο ηθοποιός εκνευρίστηκε και του ζήτησε εξηγήσεις. «Φύγε από μπροστά μου!»
, του φώναξε ο Ντάνος και ο Γιώργος Χρανιώτης τον έσπρωξε και έφυγε αναστατωμένος.
Κλείσιμο
Στη συνέχεια, αφού πέταξε ένα παγούρι με νερό που βρέθηκε στον δρόμο του, ο ηθοποιός επέστρεψε στον πάγκο του.
Μετά την «κλωτσιά» που έδωσε στη Βαλαβάνη σε έναν πανηγυρισμό, ο Ντάνος απασχόλησε για ακόμα μία φορά το «Twitter».
Δείτε πώς σχολιάστηκε ο καβγάς Ντάνου και Χρανιώτη...
Οι «Ημέρες ART/ TECH by COSMOTE TELEKOM» στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, με δωρεάν είσοδο και δράσεις για όλους, είναι μια γιορτή τέχνης και τεχνολογίας που προσφέρει σε μικρούς και μεγάλους τη δυνατότητα να συνδημιουργήσουν και να πειραματιστούν μέσα από μία σειρά καινοτόμων διαδραστικών εμπειριών
Το Πανεπιστήμιο Keele παρουσιάζει τη νέα επιστημονική ημερίδα του θεσμού Reflections, με τίτλο «Από το Έγκλημα στο Δικαστήριο: Η Επιστήμη στην Υπηρεσία της Δικαιοσύνης»