Survivor: Η Ελένη Δάρρα «καρφώνει» τους μαχητές για τον Γιώργο Αγγελόπουλο

Survivor: Η Ελένη Δάρρα «καρφώνει» τους μαχητές για τον Γιώργο Αγγελόπουλο

Η Ελένη που ανήκε στην ομάδα των «Μαχητών» άφησε σαφείς αιχμές για την επιλογή της ομάδας της να αποχωρήσει ο Γιώργος Αγγελόπουλος και να μεταγραφεί στην ομάδα των «Διασήμων»

Survivor: Η Ελένη Δάρρα «καρφώνει» τους μαχητές για τον Γιώργο Αγγελόπουλο
H Ελένη Δάρρα αποχώρησε από το Survivor πριν από περίπου μια εβδομάδα και δείχνει να αλλάζει η άποψή της, έτσι όπως διαμορφώνεται το παιχνίδι.

 Η Ελένη που ανήκε στην ομάδα των «Μαχητών» άφησε σαφείς αιχμές για την επιλογή της ομάδας της να αποχωρήσει ο Γιώργος Αγγελόπουλος και να μεταγραφεί στην ομάδα των «Διασήμων».

Ωστόσο, η ίδια έδωσε εξήγηση για το συγκεκριμένο θέμα ενώ απάντησε και για το αν από το ξενοδοχείο κιόλας πριν μεταβούν οι παίκτες στο νησί, η ομάδα της είχε είχαν αποφασίσει να τεθεί εκτός Γιώργος Αγγελόπουλος.

Κλείσιμο
«Το να λες σε έναν άνθρωπο που δεν ψήφισε τον Αγγελόπουλο, ακριβώς γιατί ψήφιζα πάντα με αθλητικά κριτήρια και ήξερα ότι είναι ένα δώρο που κάνουμε στους αντιπάλους μας και θα το βρίσκαμε συνεχώς μπροστά μας. Δεν είδαν την αξία του Γιώργου, αλλά τη συμπάθειά τους για την Ειρήνη, τη μία από τις δίδυμες. Δεν είχαν αγωνιστικά κριτήρια και αυτό το βρήκαμε μπροστά μας. Εγώ ήθελα να μείνει. Προσωπικά, πιστεύω ότι ήταν ιδιαίτερος δυναμικός και αυτό ίσως λειτούργησε ανταγωνιστικά στ’ αγόρια της ομάδας. Εκείνο το διάστημα ήταν όλοι μια παρέα, πλην εμού, που λειτουργούσα σαν μονάδα, του Αγγελόπουλου, του Τσανγκ και της Ελισάβετ της ψηλής», υποστήριξε χαρακτηριστικά η Ελένη Δάρρα.

Η Ελένη Δάρρα παραχώρησε συνέντευξη στο «Down Town». 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης