ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Η Σάσα Σταμάτη παραδέχεται πως είναι κομπλεξική

Η Σάσα Σταμάτη παραδέχεται πως είναι κομπλεξική

Η δημοσιογράφος μιλάει για τους άντρες αλλά και για το επαγγελματικό της μέλλον.

Η Σάσα Σταμάτη παραδέχεται πως είναι κομπλεξική
Η Σάσα Σταμάτη μιλάει για τους άντρες και τονίζει πως ένας άντρας για να μείνει στο πλευρό της θα πρέπει να δεχθεί τον δυναμικό της χαρακτήρα. Ακόμη η δημοσιογράφος μίλησε και για το ενδεχόμενο να αποκτήσει κάποια στιγμή πρωταγωνιστικό ρόλο σε μια εκπομπή.

« Για να είναι ένας άντρας στο πλευρό μου, θα πρέπει να με έχει αποδεχτεί όπως είμαι. Όπως και να λέγεται αυτό, αν και απεχθάνομαι τις ταμπέλες: σκληροπυρηνική, αντράκι, γατούλα, καλούλα, κακιά, αχώνευτη, σκύλα και τα ρέστα. Ένας άντρας -ή έστω κι ένας φίλος- θα είναι στο πλευρό μου γιατί θα υπάρχει μεταξύ μας χημεία, δηλαδή εγώ θα είμαι για εκείνον κι εκείνος για μένα - με ό,τι συνεπάγεται αυτό. Ένας άντρας δυναμικός και με έντονη προσωπικότητα δεν τρομάζει από μια δυναμική γυναίκα - τη θαυμάζει. Αν τη ζηλεύει, τότε καλύτερα να κάτσει εκεί που είναι και να μην πλησιάσει ποτέ. Όσον αφορά τη «γατούλα», εγώ τα λιμάρω τα νύχια μου κάθε εβδομάδα. Δεν μου αρέσει να αναλώνω τη θηλυκή μου υπόσταση όπου βρεθώ κι όπου σταθώ, την κρατάω μόνο για τον ένα...»,  τόνισε στο TVZapping η Σάσα Σταμάτη.

Θα την ενδιέφερε όμως να κάνει δική της εκπομπή; Η Σάσα δηλώνει πως:«Όσον αφορά την εκπομπή, δεν μπορώ τη μοναξιά - τη φοβάμαι και ούτε καν το σκέφτομαι. Μου αρέσει η παρέα και περνάω ωραία στο «Πρωινό mou» μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Θεωρώ ότι δεν κάνουμε όλοι για πρώτο βιολί. Είμαι τόσο ανασφαλής και κομπλεξική που πνίγομαι στην ιδέα και μόνο. Και, για να λέμε τα πράγματα όπως είναι, το θεωρώ αχάριστο να είσαι σε μια εκπομπή που πάει τόσο καλά, με τόσο καταξιωμένους συντελεστές, και να κάθεσαι να μιλάς για δική σου εκπομπή, τη στιγμή που δεν έχουν εκπομπή πρωτοκλασάτα ονόματα. Και, γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε, δεν είναι όλες γεννημένες παρουσιάστριες...».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης