Την εμπειρία της ανάβασης στον Όλυμπο θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους η Στεφανία Γουλιώτη, δημοσιεύοντας στιγμιότυπα από την πορεία της μέχρι την κορυφή «Στεφάνι» του βουνού, γράφοντας χαρακτηριστικά «το ζούμε άγρια όπως μας ταιριάζει».
Η ηθοποιός δημοσίευσε την Πέμπτη 9 Ιουλίου στιγμιότυπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από την απαιτητική διαδρομή, από τα βραχώδη σημεία και τα δύσκολα περάσματα μέχρι το ορεινό τοπίο που συνάντησε κατά την ανάβασή της. Εκφράζοντας τον ενθουσιασμό της για την εξόρμηση, η Στεφανία Γουλιώτη έγραψε χαρακτηριστικά: «Το ζούμε άγρια όπως μας ταιριάζει». Σε άλλη φωτογραφία σημείωσε «καλωσήρθατε στον Όλυμπο».
Η ηθοποιός δημοσίευσε επίσης στιγμιότυπο από την αναρρίχηση και φορώντας τον απαραίτητο εξοπλισμό προστασίας, έγραψε για την τρίτη ψηλότερη κορυφή του Ολύμπου: «Ναι κορυφή “Στεφάνι”».
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.