Τη ριζική αλλαγή που έφερε στη ζωή του ο ερχομός του γιου του περιέγραψε ο Κωνσταντίνος Αργυρός, τονίζοντας ότι πλέον κατανοεί απόλυτα το συναίσθημα της απόλυτης αυτοθυσίας του γονιού για το παιδί του.
Ο τραγουδιστής μίλησε για την αλλαγή που έφερε στη ζωή του ο ερχομός του γιου του, Βασίλη, και για το πώς τον επηρέασε συναισθηματικά και προσωπικά.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο vidcast του ραδιοφωνικού σταθμού Rythmos 9.49, απόσπασμα της οποία προβλήθηκε την Τρίτη 20 Ιανουαρίου, στην εκπομπή «Happy Day», ο Κωνσταντίνος Αργυρός είπε: «Το παιδί με άλλαξε από την άποψη ότι απέκτησε ουσιαστικό νόημα η ζωή μου. Δηλαδή δεν υπάρχει ωραιότερο πράγμα στον κόσμο, το να μπορείς να πιάνεις αγκαλιά το δικό σου παιδί. Δηλαδή τώρα καταλαβαίνω το "μπαίνω μπροστά να φάω σφαίρα για το παιδί μου"».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-dft8pk1ea8sp)
Στη συνέχεια, ο καλλιτέχνης αναφέρθηκε στις σκέψεις που κάνει για το μέλλον: «Σκέφτομαι πώς θα είμαι σε δέκα χρόνια. Καλύτερα να μην μοιραστώ αυτά που σκέφτομαι για το μέλλον γιατί πολλές φορές είναι ακραία αυτά που σκέφτομαι. Αλλά αν δεν σκεφτείς και ακραία, δεν θα φτάσεις και πουθενά».
Η σημαντική πιστοποίηση επιβεβαιώνει τη δέσμευση της METRO να προσφέρει σταθερά εδώ και χρόνια ένα σύγχρονο, συμπεριληπτικό και υποστηρικτικό εργασιακό περιβάλλον.
Η Ελλάδα δοκιμάζεται όλο και συχνότερα από πυρκαγιές, πλημμύρες και σεισμούς. Η γνώση, η πρόληψη και η σωστή προετοιμασία δεν είναι πολυτέλεια, αλλά ανάγκη. Γιατί απέναντι στο απρόβλεπτο της Φύσης, η ετοιμότητα είναι η μεγαλύτερη ασπίδα.
Η σύγχρονη αναπαραγωγική ιατρική συναντά τη συνειδητή επιλογή της μητρότητας, προσφέροντας ασφαλείς λύσεις για την υπογονιμότητα με σεβασμό, επιστημονική ακρίβεια και ανθρώπινη φροντίδα.