Τα 12 γενέθλιά της γιόρτασε η κόρη της Βάσως Λασκαράκη και του Γιάννη Τσιμιτσέλη και η ηθοποιός έκανε μια ανάρτηση στα social media για την ξεχωριστή μέρα.
Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Βάσω Λασκαράκη δημοσίευσε μια φωτογραφία της μικρής Εύας στην οποία ποζάρει στον εξωτερικό χώρο του Μουσείου του Λούβρου και της έστειλε και δημόσια τις ευχές της, περιγράφοντάς την παράλληλα ως το πιο αστείο, σαρκαστικό και καυστικό κορίτσι.
«Επίσημη έναρξη σεζόν: “Μαμά, σταμάτα σε παρακαλώ”. Η βασίλισσα του eye-roll και των ατακών μόλις έκλεισε τα 12. Χρόνια πολλά στο πιο αστείο, πιο καυστικό, πιο σαρκαστικό, πιο δικό μου παιδί δεν γίνεται», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της, θέλοντας να ευχηθεί και δημόσια στο παιδί της.
Εξαιρετική ευελιξία στη χρήση, κορυφαία απόδοση, ανεπανάληπτη καθαριότητα και απαράμιλλο στυλ: Αυτά είναι ορισμένα μόνο από τα πλεονεκτήματα της νέας σειράς Dyson Pencil Range που συνδυάζει τη μίνιμαλ σχεδίαση με τη μάξιμουμ εργονομία για να φέρει (άλλη) μία επανάσταση στο σπίτι μας.
Στην INTRACOM DEFENSE – IDE, όπου η τεχνολογία συναντά την εξέλιξη και η καριέρα αποκτά ουσιαστικό προσανατολισμό, ανοίγει ο δρόμος για νέες συνεργασίες και καλείσαι να γίνεις μέρος μιας δυναμικής πορείας που χτίζει το αύριο.