Την άποψή της για την εικόνα που οφείλει να παρουσιάζει κάποιος εξέφρασε η Κατερίνα Λέχου. Η ηθοποιός υποστήριξε ότι το να φροντίζει ένα άτομο την εμφάνισή του δεν συνιστά σημάδι κοκεταρίας. Αντιθέτως, σύμφωνα με εκείνη, αποτελεί ένδειξη πολιτισμού.
«Φυσικά και μπορεί να είμαι με μια φόρμα αλλά θεωρώ ότι το να προσέχεις την εμφάνιση σου είναι πολιτισμός. Δεν είναι κοκεταρία», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Λέχου στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» με τις δηλώσεις της να προβάλλονται το πρωί της Πέμπτης 30 Οκτωβρίου.
Η ηθοποιός μίλησε επίσης για τη σχέση της με το πέρασμα του χρόνου, τονίζοντας ότι δεν ανατρέχει στο παρελθόν. Όπως είπε, προτεραιότητά της είναι να επικεντρώνεται στο παρόν, περιμένοντας την ίδια στιγμή για όσα θα φέρει το μέλλον. «Δεν αναπολώ τίποτα από το παρελθόν. Μου αρέσει να ζω το τώρα και να περιμένω το καινούργιο», σημείωσε.
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη