Με αφορμή τις εικόνες από τον εορτασμό της επετείου της 28ης Οκτωβρίου, η Κατερίνα Καινούργιου εξέφρασε την επιθυμία της να γίνει μητέρα και να ζήσει τη χαρά του γονέα, που καμαρώνει το παιδί του στις εθνικές γιορτές.
Το πρωί της Τρίτης 28 Οκτωβρίου προβλήθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ένα στιγμιότυπο με δύο μαθητές από την Ανάφη. Την προσοχή της παρουσιάστριας έκλεψε ο μικρός Νικόλας, που κρατούσε την ελληνική σημαία.
Σχολιάζοντας τη συγκεκριμένη εικόνα, η Κατερίνα Καινούργιου μοιράστηκε την ανυπομονησία της, όταν γίνει μητέρα, να παρακολουθήσει το παιδί της τη στιγμή που θα απαγγέλλει ποίημα στις εθνικές εορτές.
Όπως είπε: «Ένα πράγμα για το οποίο ανυπομονώ όταν γίνω μανούλα, είναι να καμαρώνεις το παιδάκι σου όταν λέει το ποίημα του στις εθνικές εορτές. Νομίζω είναι μια πάρα πολύ συγκινητική στιγμή».
H κορυφαία Νομική Σχολή, που συγκαταλέγεται στις Top 100 παγκοσμίως για τις διεθνείς προοπτικές της, υποδέχεται τους πρώτους φοιτητές της στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 2026, εγκαινιάζοντας ένα νέο, διεθνές μοντέλο σπουδών.
Με καταστήματα σε δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς, περισσότερες επιλογές και υπηρεσίες που κάνουν την καθημερινότητα των διακοπών πιο εύκολη, η ΑΒ βρίσκεται εκεί όπου τη χρειαζόμαστε.
Οι μεγάλες καλοκαιρινές εκπτώσεις της La Vie en Rose είναι η κατάλληλη αφορμή για να ανανεώσουμε τη ρουτίνα περιποίησης με ελληνικά καλλυντικά που προστατεύουν, ενυδατώνουν και χαρίζουν λάμψη από την κορυφή έως τα νύχια.