Αρραβωνιάστηκαν μετά από τρία χρόνια σχέσης η Καμίλα Μέντες και ο σύντροφός της Ρούντι Μανκούσο, με την ηθοποιό να κοινοποιεί την ευχάριστη είδηση στα social media.
Η Μέντες προχώρησε σε μία δημοσίευση το Σάββατο 25 Οκτωβρίου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αναρτώντας φωτογραφίες από την πρόταση γάμου που δέχτηκε. «Αρραβωνιάστηκα τον καλύτερό μου φίλο» έγραψε στη λεζάντα με την οποία συνόδευσε τη δημοσίευσή της.
Σύμφωνα με το «People» το ζευγάρι γιόρτασε το χαρμόσυνο γεγονός, σε πάρτι στο Chateau Marmont στο Λος Άντζελες. Κατά την είσοδό τους στο ξενοδοχείο, ο Μανκούσο ανακοίνωσε τον αρραβώνα στους φωτογράφους, πριν δώσει ένα φιλί στο μάγουλο της μέλλουσας συζύγου του.
Η σχέση τους ξεκίνησε τον Ιούλιο του 2022 και επιβεβαιώθηκε δημοσίως τέσσερις μήνες αργότερα, όταν η ηθοποιός δημοσίευσε στο Instagram μια selfie, στην οποία ο Μανκούσο τη φιλούσε.
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.