Τις στιγμές που συναναστράφηκε με την Αλίκη Βουγιουκλάκη θυμήθηκε η Κλειώ Δενάρδου. Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στη συνεργασία της με την αείμνηστη ηθοποιό στην ταινία «Το δόλωμα», αλλά και στη φορά που πήγε στο θέατρο για να παρακολουθήσει παράστασή της.
Η Κλειώ Δενάρδου εξομολογήθηκε πως μαγεύτηκε από την Αλίκη Βουγιουκλάκη, όταν τη συνάντησε στα γυρίσματα της ταινίας του Αλέκου Σακελλάριου και έκανε λόγο για ένα πολύ γλυκό πλάσμα που ήξερε πώς να φερθεί στους γύρω του.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Στούντιο 4», το απόγευμα της Παρασκευής 17 Οκτωβρίου, η τραγουδίστρια θυμήθηκε τη στιγμή που για πρώτη φορά είδε από κοντά την Αλίκη Βουγιουκλάκη. «Εκείνο που μου έκανε εντύπωση ήταν η Αλίκη, την οποία έφερε αγκαλιά ένας βοηθός από το γύρισμα. Για να μην πατήσει τα πόδια της κάτω, για να μην κουραστεί… ξέρω εγώ, αλλά ήταν τόσο χαριτωμένη, μαγεύτηκα που την είδα», περιέγραψε.
Δείτε το βίντεο
Στην ίδια συνέντευξη η Κλειώ Δενάρδου ανέτρεξε στη συνάντησή τους στο θέατρο μετά από μια παράσταση της Αλίκης Βουγιουκλάκη. Όπως είπε, παρότι η σταρ του παλιού ελληνικού κινηματογράφου περιβαλλόταν από πιο νεαρές γυναίκες, εκείνη κατάφερνε να ξεχωρίζει.
Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Και ήταν μία άλλη φορά, εγώ φτασμένη τραγουδίστρια που πήγα στο θέατρο της, ένα καλοκαίρι στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Θυμάμαι το μπαλέτο ήταν όλο φρέσκα κοριτσάκια και το μάτι σου ήταν σε εκείνο το πλάσμα. Κι όταν πήγα να τη συγχαρώ, άτολμη εγώ και μου είπε: “Ήρθατε εσείς και τραγούδησα εγώ μπροστά σας;” Και λέω τι μου λέει τώρα;. Και λέω τι γλυκό πλάσμα ήταν αυτό. Αυτό με αφόπλισε πραγματικά. Ήξερε πώς να φερθεί η κοπέλα αυτή».
Οι δύο αυτές διακρίσεις αποτελούν μια σημαντική αναγνώριση της στρατηγικής πορείας του Ομίλου B&F, ο οποίος συνεχίζει να επενδύει με συνέπεια στην καινοτομία, στην ποιότητα, στη δημιουργικότητα και στη διαρκή εξέλιξη
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.