Έναν χρόνο μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη η Μαρινέλλα στη σκηνή του Ηρωδείου, ο Γιάννης Ξανθούλης μίλησε για την κατάσταση της υγείας της. Ο συγγραφέας, που είχε υπογράψει τη βιογραφία της σπουδαίας ερμηνεύτριας και διατηρεί φιλική σχέση μαζί της, υποστήριξε ότι δεν έχει σημειωθεί κάποια πρόοδος, με τον ίδιο να πιστεύει πως «δεν υπάρχει μέλλον».
Η Μαρινέλλα, πρόσθεσε ο Γιάννης Ξανθούλης, δεν έχει επικοινωνία με το περιβάλλον, ενώ εξομολογήθηκε ότι δεν την έχει επισκεφτεί γιατί δεν θα μπορούσε να τη δει στην κατάσταση που βρίσκεται.
«Δυστυχώς δεν έχει αλλάξει η κατάσταση. Δεν έχει επικοινωνία με το περιβάλλον. Είναι πολύ θλιβερό να ξέρεις ότι ένας δικός σου άνθρωπος βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση», είπε αρχικά ο Γιάννης Ξανθούλης στην εκπομπή «Super Κατερίνα», το πρωί της Τρίτης 30 Σεπτεμβρίου.
Δείτε το βίντεο
Ο συγγραφέας εξήγησε επίσης ότι ο λόγος που δεν πάει να την επισκεφτεί είναι επειδή δεν θα άντεχε να τη δει σε αυτή την κατάσταση. «Δεν θα ήθελα τέτοιο πράγμα ποτέ. Να δω τι; Το πολύ να αρρωστήσω και εγώ και μόνο με τη σκέψη ότι βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση», μοιράστηκε.
Όπως ανέφερε, έχει επικοινωνία με την κόρη της που στέκεται συνεχώς στο πλευρό της μητέρας της. «Μιλάμε με την Τζωρτζίνα. Προσπαθεί να είναι δίπλα σε μία μάνα που δεν επικοινωνεί. Δεν υπάρχει μέλλον απ' ό,τι βλέπω» , κατέληξε.
Πολλές από τις αλλαγές που συνοδεύουν την εμμηνόπαυση υποτιμώνται ή μένουν χωρίς φροντίδα, παρότι μπορούν να επηρεάσουν την ποιότητα ζωής, τις σχέσεις και την καθημερινότητα.
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Στο πιο κοσμοπολίτικο νησί των Σποράδων, που ξεχωρίζει για τις καταγάλανες παραλίες και τα καταπράσινα πευκοδάση συνεχίστηκε στις αρχές του Φθινοπώρου (7 - 9 Σεπτεμβρίου) το πρόγραμμα Plastic Free Greece, με παράκτιους και υποθαλάσσιους καθαρισμούς που αποδείχτηκαν εξαιρετικά αποδοτικοί.