Ένα δώρο δέχτηκε η Κατερίνα Καινούργιου στον «αέρα» της εκπομπής της το μεσημέρι της Δευτέρας 15 Σεπτεμβρίου. Ο σύντροφος και μέλλων σύζυγός της, Παναγιώτης Κουτσουμπής, της επιφύλαξε μια έκπληξη ανήμερα της πρεμιέρας του «Super Κατερίνα».
Η παρουσιάστρια, που καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά από τη συχνότητα του Alpha, δέχτηκε πολλές ευχές και λουλούδια για το ξεκίνημα της σεζόν. Ωστόσο, η στιγμή που ξεχώρισε ήταν όταν οι συνεργάτες της τής παρέδωσαν μια ανθοδέσμη με κόκκινα τριαντάφυλλα.
«Καλέ, θα με γεμίσετε σήμερα με λουλούδια; Πώς θα τα κουβαλήσω; Τι ωραία λουλούδια, ποιος μου τα έστειλε αυτά τα κόκκινα, τα υπέροχα; Δεν έχουν καρτούλα; Χωρίς καρτούλα μου τα φέρατε; Κρίμα», σχολίασε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου, φανερά αιφνιδιασμένη.
Όταν ενημερώθηκε πως ο αποστολέας ήταν ο Παναγιώτης Κουτσουμπής, η παρουσιάστρια δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της, λέγοντας: «Είναι από τον Παναγιώτη; Αλήθεια; Μπράβο! Ποιος του είπε να μου κάνει τόσο ωραία λουλούδια; Τι ωραία που είναι... Ευχαριστώ πάρα πολύ! Είναι υπέροχα. Σ’ αγαπάω μωρό μου! Σ’ αγαπάω, το είπα! Στον άνδρα μου το είπα».
Ο Γενικός διευθυντής της DigiCar, Δημήτρης Δαλιάνης, μας εξηγεί πώς η εταιρεία επιταχύνει τη μετάβαση επιχειρήσεων και ιδιωτών στην ηλεκτροκίνηση, με ευέλικτες και ολοκληρωμένες υπηρεσίες leasing ηλεκτρικών οχημάτων
Αυτά τα Χριστούγεννα τα Max Stores σε καλούν να ανακαλύψεις όμορφα δώρα, μοναδικά στολίδια, προσεγμένα διακοσμητικά, άπειρες ιδέες και εκατοντάδες παιχνίδια για όλα τα αγαπημένα σου πρόσωπα.
Μέσα από κάθε δράση της, η ΔΩΔΩΝΗ ενισχύει τις τοπικές κοινωνίες και υιοθετεί πρακτικές που σέβονται τον άνθρωπο και το περιβάλλον - Τι δείχνουν τα στοιχεία της Έκθεσης Βιώσιμης Ανάπτυξης 2024 για τις επιδόσεις της.