Η τραγουδίστρια παρακολούθησε την παράσταση «Ο Τεμπέλης Δράκος» σε σκηνοθεσία του Κωνσταντίνου Ρήγου. Η ίδια απαθανατίστηκε ανάμεσα στους θεατές και μάλιστα πόζαρε χαμογελαστή στο πλευρό του σκηνοθέτη.
Όπως ανέφερε στην ανάρτησή της στο Facebook: «Το φετινό καλοκαίρι θα με βρει εκτός συναυλιακής δράσης. Προσωπικοί λόγοι υγείας μου επιβάλλουν να ξεκουραστώ και να μείνω εκτός. Και αυτό θα κάνω: θα με φροντίσω και θα γεμίσω μπαταρίες για τα επόμενα. Ευχαριστώ τον Μάριο Φραγκούλη που είναι δίπλα μου σε όλο αυτό, τους συνεργάτες μου παραγωγούς, μουσικούς και τεχνικούς. Κι έτσι γι’ αλλαγή αυτό το καλοκαίρι λέω να ποστάρω ηλιοβασιλέματα, παραλίες κι όμορφες εικόνες. Θα μοιραζόμαστε τα τραγούδια που μας ενώνουν τόσα χρόνια και έτσι δεν χανόμαστε σίγουρα».
Αν μπορούσαμε να ανοίξουμε ένα παράθυρο και να κοιτάξουμε τον κόσμο εκεί γύρω στο 2050, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βλέπαμε έναν πλανήτη αγνώριστο, αλλά έναν κόσμο που θα έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί.
Πώς μπορεί μια επίσκεψη σε ένα μουσείο, ένα πείραμα ή μια πρώτη γνωριμία με την φύση να αλλάξει τον τρόπο που ένα παιδί βλέπει τον κόσμο; Περισσότερα από εννέα χρόνια, το πρόγραμμα «Οι Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν» της Stoiximan δίνει σε παιδιά από όλη την Ελλάδα την ευκαιρία να διευρύνουν βιωματικά τους ορίζοντες τους.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας