Την Κυριακή 24 Αυγούστου, ο επιχειρηματίας ανάρτησε μία selfie με τη σύντροφό του και τον σεφ Γιώργο Σαμοΐλη, ποζάροντας σε εστιατόριο του νησιού.
Το ζευγάρι δεν προχωράει συχνά σε κοινές αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αυτή τη φορά όμως ο Φίλιππος Τσαγκρίδης κοινοποίησε μία στιγμή από τη διαμονή τους στο νησί των Κυκλάδων.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.